Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serdaragdas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 351
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 186,866
Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

screamer 4x4 oyunun linki lazım olan varsa yazabilirmi.

Etiketler

yaa oyunu yükledim ama bir türlü kuramadım bi resimli anlatabilir misin şimdiden teşekkürler

Ynt: 4x4 Hummer offroad oyunu

b tek link niye çalışmıyo abi bi bakar mısın şimdidenn teşekkürler

görselleri çok güzel.... yanlız hummer beni bozar varsa yoksa defender teşekkurler linklere bakıyorum

serdaragdas' Alıntı:

ural kamyon winci ile başka bir ural kamyonu gölden çekiyor.
tamamen sizin yaratıcı zekanıza bağlı ne isterseniz ne düşünürseniz bu oyunda yapa bilirsiniz.

bu oyunun ismi nedir ? forum da bir çok oyun adı verildi fakat orjinal bir yazılım bulamadım hiç hepsi çok eski sanırım yeni çıkan bir oyun yokmu defender ı mı kırmadan sürsem
bilgiler için teşekkürler.

reha' Alıntı:
Selamlar,

Forbidden

You don't have permission to access /images/Reviews/pc/screamer-4x4/screamer-4x4-3.jpg on this server.

hatası veriyor link.. iyi gunler reha
arkadaslar ben oynarken hata msj cıkıyor ve oyun kapanıyorr yardım edersenız sevınırım lutfennn

rigs of roads oyununda download ettiğimiz "other-trailer" dosyalarını nereye indirmeliyimki oyun içerisinde görebileyim?harita ve araçları buldum nereye indirileceğini fakat dediğim dosyaları bulamadım

Bana UAZ 4X4 oyununun linkini verebilirmisiniz heryerde indirdim kuruyorum kara ekran oluyo..................(şimdiden teşekkürler)

sibop' Alıntı:
Bana UAZ 4X4 oyununun linkini verebilirmisiniz heryerde indirdim kuruyorum kara ekran oluyo..................(şimdiden teşekkürler)
Motorm4x Offroad Extreme oynarken hata msj gelıyor ve gondermeye tıklayınca oun kapanıyor nedenı nedır arkadaslarr

Motorm4x Offroad Extreme oynarken hata msj gelıyor ve gondermeye tıklayınca oun kapanıyor nedenı nedır arkadaslarr
Sorunun yanıtı
Bendede aynı şey oluyordu pc den kaynaklanıyor ben format attım ve şimdi çalışıyor..