Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serdaragdas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 351
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 187,433

Etiketler
Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

sp2 olan xp windowslarda yapar. bende de vardı. sp3 yükledim. artık olmuyor.

ben de yükledim. yalnız bu oyunda career kısmında arabayı devamlı garaja götürmemi söylüyor. diff. seçenekleri çalışmıyor. ve hiç yarış bulamadım. hep garaja yönlendiriyor. ne yapmam lazım?

ya bu oyunun ıngılızce yaması yokmu yhaa lutfen yardımmm

arkadaşlar şu oyunların tam adlarını listelesek te piyasadan orjinal dvd cd şeklinde arasak
yanarım yanarım bi 4x4 oyun oynayamadık ona yanarım

MOTORM4X in yüklemesini anlatırmısınız tam olarak ben yapamadım

yüklemeyi yaptım fakat bu oyunda sürekli garaja götürüyo nasıl yapıcaz arkadaşlar bi cvp alabilirsem sevinirim tşklr

offroad_54' Alıntı:
yüklemeyi yaptım fakat bu oyunda sürekli garaja götürüyo nasıl yapıcaz arkadaşlar bi cvp alabilirsem sevinirim tşklr
aynen ya bi yardım

Oyunu zordo olsa cözdüm bölümleri geçmek çok zor... arkadaşlar ilk yarısda en iyi dereceyi yapana kadar kasın...haaa nerde bu yarıs dersenız f2 ye basın gorursunuz ya acık kurcalayın cozersıznız ben ole yaptın...En iyi dereceyi yapınca sizi otomatikman haritada el işareti olan yere yönlendirir.oraya gidin daha sonra yarışlar açılıyor..bir yarışı geçmeden diğer yarıs acılmıyor...ha unutmadan aracı 4x4 yapmak vs tuslar home,end,insert,delete duslarıdır karıstırın acık bulursunuz
Haa bide bazı pc lerde oyun acılmıyor benım pc gıbı sorun oyunun dll lerinde...bende hata veren dll leri googleden aradım buldum oyun acıldı.... d3dx9_33 , d3dx9_35 ,d3dx10_33 bu dll hata veriyo genelde....

ben hummer ı bıtırdım ama MOTORM4X Offroad Extreme hummer dan daha güzel ve gerçekçi.......

biz bilgisayardan anlamayanlar için durumu biraz daha basitleştirseniz kardeşler hep siz oynuyorsunuz ayıp oluyor tane tane alt alta yazın şu numaralarınızıda biz de yarış açalım açılalım yahu

evet son satırınız çok doğru. Fakat hummer deki senaryo malesef motorm4x de yok.Örneğin vinçleme ve aşırı zorlamada alatın kopması.çamur içinde giderken aracın zorlanarak gitmesi gibi.
Ama genede motorm4x bir numara.keşke araçlar lisanslı olsaydı.

şu yarışa başlamayı açık bir şekilde anlatsanız daha çok memnun olucaz. f2 ile nasıl yapılıyor? ya da hangi yollarla career e başlıyoruz?

biraz zorda olsa çözdüm oyunu ilk önce araca garajda modifikasyon uygulaması yapıyosun ondan sonra bir el işareti var seni oraya götürüyo orada arçtan iniyosunuz ondan sonra tekrar garaja gidiyosunuz aracın bi yerinde bir hasar varsa yaptırıyosunuz ama sanırsam arabaya giydirme yapmadan yarışlar açılmıyo bende ondan sonra açıldı ama kazanmak çok zor yarışları

ya ben de aracı modifiye edip çıkıyorum ama geri garaja dönmemi söylüyor. yani ineceğim bir yer göstermiyor.

F2 ye basıp haritayı aç bak ordan yarış açılacaktır