KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ilk samurai veriyor ondan sonra yarışda derece yapınca yada yeterli puanı toplayınca ford truck veriyor, siz güzel derece yaptıkca garajınızdaki araba seçenekleri artıyor
Bence çok başarılı bir oyun.Araçların ekranda eğim ölçerleri bile düşünülmüş.
Oyunda son nokta budur denmez daha daha güzel oyunlar çıkacaktır.
Ama en iyi oyun çıkana kadar en iyisi bu.off road driver ....
ruslar bu tarz oyunlarda 1 numara olmuş.
sayın abilerim ben denedim ama indiremedim benim e posta adresime oyunu gönderebilirseniz çok mutlu olurum lütfen yardım edin ???
kutluhancj7@hotmail.com
bende şu an motorm4x offroad extreme i indiriyorum finallerde bitmek üzere bol bol oynarım. uaz da çok güzel ve gerçekçi görünüyor.
size tavsiyem rapidle partla falan uğraşmayın ben torentten indiriyorum hem daha hızlı hem part derdi yok internet giderse kaldığı yerden devam ediyor.
motorm4x offroad oyununu daha önce başka bilgisayarımda kurup oynamıştım ancak win8 li yeni bilgisayarımda kurdum oynayamıyorum. dll hataları verdi kopyaladım onu hallettim ama ms dos penceresi (siyah pencere ) açılıyor ve hemen kapanıyor oyun falanda açılmıyor. bana bu konuda yardımcı olabilecek fikir verebilecek arkadaş var mı acaba??