KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
1999 model sorunsuz aracım satılıktır.
3 inch becce yapımı extreme kit
döküm kovan
MT lastik
manual hubs
trigger kayışı yeni değişti.
fren balataları 6 ay önce yenilendi.
aracın diff yağları, motor yağları , radyatör suyu kısacası yapılacak herşeyi yeni yapıldı.
moonvizör,
ön ve arka özel yapım offroad tampon
önde aktif çalışı vinç
rüzgarlık....
Aracımda orjinal becce yükseltme ile yükseltilmiş olup sorunsuzdur.
Araç hali hazırda bindiğim ve kullandığım bir araç . Satma için en önemli ve belki de tek nedenim bir önce kullandığım Toyota'nın genişliğinden sonra bana biraz küçük gelmesi. Fiyat olarak 25 bin olarak düşünüyorum.
Ayna mahruti orjinal. Benim kullanımım için yeterli...
Kilit yok , ama araba bende kalırsa ; bu sene artık geçti , önümüz yaz ama...; seneye arkalara ARB kilit düşünüyorum.
Bu hafta sonu ufak bir gezimiz oldu. Beni ziyarete gelen ailemle önce Yumrukaya , sonra Gölköy ve daha sonra da müthiş güzellik olan Bolu'nun Pamukkalesi ''Akkayalar''ı ziyaret ettik. Bu sene yağış az oldu ama kısmen arabayı çamurladık
Allah'ın yarattığı bu güzelliklereen sonra kulakları çınlasın çok değerli bir dostumuzun en sık yaptığı sert MARKET turuyla gezimizi sonlandırdık.Arabada biraz çamur gördü de kendine geldi....
Allah'ın yarattığı bu güzelliklereen sonra kulakları çınlasın çok değerli bir dostumuzun en sık yaptığı sert MARKET turuyla gezimizi sonlandırdık.Arabada biraz çamur gördü de kendine geldi....
Valla Hocam haklısın asıl adrenalin hem alışverişi yaparken hem de ay sonu ekstre mi ne o zımbırtıyı gördükten sonra ;D
Hangi aktivite böyle tek seferde iki kez adrenalin salgılatır ki ???