KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Offroadcuyuz.com "YEMEYEN GELMESİN" Kampı - Bolu - [24-25-26 Şubat 2012]
selimsani' Alıntı:
Bence extreme yoksa kar lastiği daha iyi iş görür... Mt lastiklerin geçen kampta bayağı zorlandığı gördüm ben... Binek araçla gelen olacak tabi zinciriyle, keyif sizin tabi yine de ;D
Binek araç kamp alanının 500 metre yakınına kadar gelir. Ancak zincirli olması gerek.
4x4 standart araçlar kamp alanına kadar rahatlıkla gelir her lastikle...
Binek araçların Termal otel çıkışında zincir bağlamaları kendi güvenlikleri açısından uygundur diye düşünüyorum.
ict3055' Alıntı:
Binek araç kamp alanının 500 metre yakınına kadar gelir. Ancak zincirli olması gerek.
4x4 standart araçlar kamp alanına kadar rahatlıkla gelir her lastikle...
Binek araçların Termal otel çıkışında zincir bağlamaları kendi güvenlikleri açısından uygundur diye düşünüyorum.
[/quote
sağolun
Bakalım hangisi ile geleceğim ya 5 saate kampa kadar yada konforla bir noktaya kadar
Arkadaşlar kampa cumartesi günü İstanbul'dan katılmak isteyenler için:Buluşma yerimizden kamp alanına yaklaşık 260 km yol olduğu, konvoy kurallarımız ve kar durumu göz önüne alınarak;
Buluşma Yerimiz: İzmit Otoyolu üzerinde Mehmetçik Vakfı Opet otoparkı
Buluşma Saatimiz: Sabah 08:30 son aracın kalkış saati 09:00
olacaktır...
Telsiz frekansları: CB Telsiz için kanal 25.PMR Telsiz için kanal 5. alt ton 35.