KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Abi ben de çok gelmek istiyordum,hasret giderirdik.. Bugün doktordaydım burunda çatlamamış damar kalmadı,onları yaktı etti hala gümüş nitrat akıyor burnumdan.10 gün boyunca sümkürme bile dedi.
Ynt: Offroadcuyuz.com "YEMEYEN GELMESİN" Kampı - Bolu - [24-25-26 Şubat 2012]
Assasin' Alıntı:
Abi ben de çok gelmek istiyordum,hasret giderirdik.. Bugün doktordaydım burunda çatlamamış damar kalmadı,onları yaktı etti hala gümüş nitrat akıyor burnumdan.10 gün boyunca sümkürme bile dedi.
Abi öyle böyle bir şekilde gelirdim ilaçlarımı falan alıp ama,kanamaya başladığında durdurmak çok zor oluyor,ters bir durum olur vs. riske atmamak lazım,hem kimseye rahatsızlık vermeye gerek yok.. Mayısta artık..
Güzel demişin de Başkan, MT lastik istiyosunuz, ben de henüz o meretlerden yok ;D Günler uzasın, cumartesi günü bir organizasyon yapın gelmeyen ne olsun ;D
selimsani' Alıntı:
Güzel demişin de Başkan, MT lastik istiyosunuz, ben de henüz o meretlerden yok ;D Günler uzasın, cumartesi günü bir organizasyon yapın gelmeyen ne olsun ;D