Oğlak Derisi Eldiven

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arifaktas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,377

arifaktas

Yeni Üye
Arkadaşlar;
Bilenler konuyu sezmiş olsa gerek.Oğlak yada keçinin karın bölgesi derisinden yapılan eldivenler her tür işlemde kullanılabilmektedir(bunlardan birkaçı;imza atabilmek,ayakkabı bağcıklarını bağlayabilmek,silah kullanmak vs)
Nereden temin edilebileceği hususunda bilgilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.

Etiketler
Ynt: Oğlak Derisi Eldiven

Soruyu yanlış foruma soruyorsun burda bunun nerde satıldığını bilenin bulunacağını pek sanmıyorum. Şu özelliklerde olsa bilen çıkardı. Donmadan korumak su geçirmemek hafif olmak. Valla ömrümde eldiven alırken aklıma bir kez bile senin aradığın özelliklerin olup olmadığı gelmedi. Botları çadırdan çıkmadan bağlıyorum eldivende sorun olmuyor genelde ayrıca dağda imzalık işlerde pek bulunmuyor onlar çıkmadan önce izinler falan için gerekiyor. Ne için ve nerde kullanmak istediğini yazsan belki yardımcı olacak birini bulabilirsin. Ben sadece tahmin yürütüyorum senin aradığın şey kid glove. Bu genelde beyaz renkte ve ince olur bazen golf yapanlarda kullanırlar diye biliyorum. Ama eğer bu eldivense ve doğa aktivitelerinde kullanmak isitiyorsan ellerinin donma riski taşıyacağını bilmelisin.

sayın arkadaşım ben galiba tam ifade edemedim.dağda çek veya senet imzalayacak değiliz tabiki,benim belirttiğim elinde bir eldiven bulunuyor iken bile sanki kendi elinmiş gibi en ince işlemleri tatbik edebilecek olmak.Ayrıca mesajımda belirrtiiğim gibi bilenler dedim,yoksa google den bakıp bende kid glove ı bulabiliyorum.Belirriğim özellikte bi eldivenle tüfek ve yay kullanımı da mümkün.Bence sizde bi çift bu eldivenden edinin.

Senin aradığın eldiven hassas işleri yapabileceğin bir eldiven onu bende anladımda verdiğin örenekler burdaki insanların ilgisi dışında olduğu için bu örneklerle aradığını bulamana yardımcı olamayacaklarını anlatmaya çalıştım. Ayrıca aslında ne iş için kullanacağınızı söylemediğiniz için kullandığımız alternatiflerden örnek veremeyeceğimizide anlatmaya çalıştım. Örneğin bendeki drytec eldiven ile burnunuzu bile karıştırabilirsiniz -30 -40 a kadarda donmaktan korunursunuz. Ama bu eldiven deri değil isterseniz bu eldiveni gogolda arayıp nasıl bir şey olduğunu görebilirsiniz. Eğer aradığınız eldiven kid glove değilse işiniz zor bulacağınızı sanmıyorum.

eğer ankaradaysanız kızılayda necatibey cad. avpar isimli askeri ve güvenlik malzemelerini satan bir mağza var orda istediğinizden fazlası var :D www.avpar.com

İstanbul'dayım ama Ankara'ya gitme durumum var şu aralar,bilgilendirmeniz için teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,084
Kayıtlı Üye Sayımız
166,826
Kaydolan Son Üyemiz
58brs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR