Öğrenci İşi Cj

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cjj5 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,418

cjj5

Yeni Üye
arkadaşlar selam bu ilk mesajım birkaç senedir bende çok ciddi cj sempatizanlığı ortaya çıktı . nerede görsem durup dakikalarca inceliyorum, bu makinalardan bitane de benim olmalı diyorum. kısa keseyim ci cj istiyorum 5 olsa iyi ama sığamıcam sanırım tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum . ayrıca çok zor biliyorum ama hem heybetli bişey istiyorum hem ucuz hemde pek sorun çıkarmıcak (zira daha lastik değiştirmişliğim yok ;D)[attachment=1]

Etiketler

Ynt: Öğrenci İşi Cj

öncelikle aramıza hoşgeldin ark cj bir sevdadır ögrencilik yıllarında bu sevdaya kapılmıssan iflaolmassın derim
öncelikle bir bütce belirlemelisin ama şunu bilmengerek çok külfetli bi sevdadır düşükmodel bi aracın sorunsuz çalışması için büyük bi bütce gerek heleki sen daha lastik degiştirmemissinki teknik bilgi ve becerinde yok bence uzakdur bu sevdadan uzakdan sev sen cj leri bu araçlar silip cilalamayla yürümüyo eminol iyi bi usta sıkı bi bakım yapman gerek aksi halde sabah seni okula getirmemeihtimali herzaman varolan bi araç
özetle bence bidaha düşünmelisin mezunolanakadar ertele bu sevdayı

Bence temel bakımlarla yürütebileceğin bir CJ alabilirsin... esasında CJ'i alırken ya kazanırsın, ya kaybedersin.. biraz döküntü ama alayım toplarım mantığı yerine aracı sağlam bir ustaya göstermen gerekir... herkes CJ'in başından geçenleri, nereden emekli olduğunu anlayamaz... Etrafta hiçbir CJ'in km si doğru değil ama 80.000Km'de de CJ var 8.000.000km'de de.... Bence teknik olarak kendini geliştir, oku araştır... formu karıştır.. hayırlısı olsun aramıza hoşgeldin...

CJ çok güzeldir hoştur ama çok söylediğim bişeyi tekrar söyleyim
aldıktan sonra ''içi seni yakar, dışı bakanları yakar''

piyasaya bakıpta 5bin liraya falan CJ var alayım diye sakın atlama hele ki teknik bilgin yoksa kusura bakma ama kazıklanırsın

bence ilk önce sitede dolaş CJ nin içini iyice bi öğren nasıl bişeydir ne sorunlar açar öğren
emin ol hakkında bişeyler öğrenmek bile çok zevkli

öğrenci işi diyosun güzel ülkemde öğrenci harçlığı çok değişken bi boyutta kimininki günlük 5 lira iken kiminin 100 lira olabiliyor.
sen neresindesin bunu belirle ve araştırmaların sonucu maddi olarak sen bu CJ ye yetebilecek misin bunu bul.

yakıt konusuda öğrenci bütçesini derinden etkiler.CJ alırsan babanla aranın olduğundan çok daha iyi olması gerekecek ;)

sonuç olarak önce tecrübe edin derim. sitede istediğin kişiye istediğini danışabilirsin. yardım etmeyi bilgi paylaşmayı çok seven arkadaşlar ve abiler var.

öncelikle gerçekten hoşbuldum  aranızda olmak güzel . üye olduktan sonra forum da baya gezindim mesajımı sonra attım . örenğin yorumlarınızdan sonra cj 5 sığamıyacağımı anladım  :smiley: 2 mtre ye 100 kıloyum dersem daha iyi anlaşılabilir sanırım .

orkun beyin de dediği gibi temel bakımlarla yürütülebilecek bir araç sanırım benim reçetem olcaktır . bütçe konusunda gelince 6 7 8 aralığında tabiki lpg li bir cj üstünde yoğunlaşabilirim

iyi niyetle yazılmış olduğuna emin olmamla beraber bence uzak dur bu sevdadan denmesi hoş değil . daha yeni başlıyoruz morallenmemız lazım dımı , uzak durucam deyipte uzak durulabilcek bi sevdamıdır bu ???

uzak dur ne kadar dense de sana CJ virüsü bulaşmış ;D eninde sonunda tatlı bi belaya kavuşacaksın

o zaman senin için en ideali CJ 7 belki 6 da işini görebilir ama cj6 pek tutulmayan bi modeldir

6-8 bin ytl arası CJ bulabilirsin ancak sadece yağını suyunu koyarak hele ki teknik bilgin az ise zor yürütürsün
bide sırf moral olsun diye sana gaz vermek yanlış olur ki bu yorumları yapanlar CJ kullanıcıları

ama herşeyine rağmen süper bi makineler ;)

cjj5' Alıntı:
arkadaşlar selam bu ilk mesajım birkaç senedir bende çok ciddi cj sempatizanlığı ortaya çıktı . nerede görsem durup dakikalarca inceliyorum, bu makinalardan bitane de benim olmalı diyorum. kısa keseyim ci cj istiyorum 5 olsa iyi ama sığamıcam sanırım tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum . ayrıca çok zor biliyorum ama hem heybetli bişey istiyorum hem ucuz hemde pek sorun çıkarmıcak (zira daha lastik değiştirmişliğim yok ;D)[attachment=1]

Merhaba, bu ebatlardaysan sanirim CJ5 sana dar gelir. CJ5 lerde koltuk arka kaporta girintisine oturdugu icin koltuk daha fazla geri gitmez. Ben 1,76 boyundayim ama bazen ben bile keske su koltuk biraz daha geriye gidebilse diyorum. Bu arada merak ettim, resimdeki kirmizi CJ5 benim arabam, resmi nerden buldun??? Sasirdim...

__ C J 7 __' Alıntı:
uzak dur ne kadar dense de sana CJ virüsü bulaşmış ;D eninde sonunda tatlı bi belaya kavuşacaksın

o zaman senin için en ideali CJ 7 belki 6 da işini görebilir ama cj6 pek tutulmayan bi modeldir

6-8 bin ytl arası CJ bulabilirsin ancak sadece yağını suyunu koyarak hele ki teknik bilgin az ise zor yürütürsün
bide sırf moral olsun diye sana gaz vermek yanlış olur ki bu yorumları yapanlar CJ kullanıcıları

ama herşeyine rağmen süper bi makineler ;)
burdan da bilgi edinip alcaz inş bi cj yorum için tşşkkürler

beatrix' Alıntı:
Merhaba, bu ebatlardaysan sanirim CJ5 sana dar gelir. CJ5 lerde koltuk arka kaporta girintisine oturdugu icin koltuk daha fazla geri gitmez. Ben 1,76 boyundayim ama bazen ben bile keske su koltuk biraz daha geriye gidebilse diyorum. Bu arada merak ettim, resimdeki kirmizi CJ5 benim arabam, resmi nerden buldun??? Sasirdim...
sanırım bu araç sahibinden de satılıktı orda görmüştüm ,kazasız belasız kullanırsın inş onunla övünmelisin

Evet son anda satmaktan vazgectim ve ilanida kaldirdim, kiyamadim.... Ben üc sene önce ilk CJ sahibi oldum ama sanirim artik hayatimin geri kalani onsuz olmamali, fena bütünlesiyor insan... Eger Cj alirsan her konudaki birikimimi seninle paylasmaktan keyif alirim.... Cesaret; üstüne üstüne git...!!!!
Al muhakkak...!

beatrix' Alıntı:
Evet son anda satmaktan vazgectim ve ilanida kaldirdim, kiyamadim.... Ben üc sene önce ilk CJ sahibi oldum ama sanirim artik hayatimin geri kalani onsuz olmamali, fena bütünlesiyor insan... Eger Cj alirsan her konudaki birikimimi seninle paylasmaktan keyif alirim.... Cesaret; üstüne üstüne git...!!!!
Al muhakkak...!
iyi yapmışsın bence de satmamakla daha iyileri olabilir ama ben bu kadar çekicisini daha görmedim (nazarım değmesinde: ) )alıcam mutlaka umarım oldukça yakın bi zamanda olur .

bu arada araç sanırım avcılar daydı hiç görmedim bende oralardayım

aynı dertten yanan yeni biri olarak size benim de sormak istediklerim var. paylaşımlarınız gerçekten cok yol gösterecek bize. boy olarak 1,94 oldugumdan sizin yorumlarınız dogrultusunda cj 7 olarak hedefimi yönlendirdim. peki iyi sorunsuz bir cj7 yi piyasa da bulmak kolay mı ? sizin de dediginiz gibi sorunsuz bir aracla baslamak en iisi. fiyat olarak ne aralıgındadır düzgün bir cj7? sitelerde cok degisiklikler gösteriyor. lpg olayı yakıt sarfiyatını önemli derecede düşürüyor mu? ögrenci olarak önemsedigim konulardan en önemlisi. bir de yedek parça fiyatları el yakıyor mu gerçekten? forumun içinde çeşitli yazılar var kimi pahalı diyor. yardımlarınız için şimdiden cok teşekkür ederim. bu gerçekten zehir gibi bişi :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR