Öğrenci İşi Cj

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cjj5 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,418
Ynt: Öğrenci İşi Cj

aramıza hoşgeldin batu arkadaşım anlaşılan virüs bulaşmaya devamediyor
söylediklerinde haklısın ben cj 5 kullanıcısıyım boyum 1.83 pek sorun yaşamıyom fakat dar bi iç hacmi oldugu gerçek
7 daha fereh ve inmesi binmesi daha rahat bi araç birde harttap olayı çok rahatlık ama tavsiyem kesinlikle orjinal bi 7 bulman kesilip biçilen araçlar bence hiçbi zaman orjinal gibi olmaz oda çok azsayıda var türkiyede 10 binden başlayan fiyetlarla bulunabilecek bi araç
parça fiyetlerına gelince sakın korkma çok pahalı deyil ama ucuzda deyil sebebi ise usa tüm orjinallerin gelmesi fiyatlar normal bence
lpg yarı yarıya farkediyo çok avantajlı hiçbirsakıncasınıda görmedim ben

Etiketler

CJ 7 yerinde bir karardır
sorunsuz CJ 7yi piyasada bulabilirsin ama fiyatları yukarıdadır
şu aralıkta bi fiyat söylemek doğru olmaz satıcının ve aracın durumuna göre değişir 8-9 liranın altında CJ7 almak mümkün değil ki şuan sahibindende en ucuz cj 7 15bin ytl (CJ 7 sınıfında ilanı verilen araçlardan bazıları cj6 dır dikkatlice bakmakta fayda var )

lpg li de olsa bu canavarlar yakıtı sever ;D pek sakin kullanılmadığı için dolayısıyla yakıtları fazla
(gaza fazla basmazsan idare eder ;) bugünün şartlarında lpg li bi CJ nin kilometrede yakacağı 40-60 kuruş arasıdır.

yedek parça sıkıntısı çekmezsin herşeyi var fiyat olarak orjinal amerikadan gelenler pahalı yerli üretim bazı parçalarda söz konusu. ancak dodge ile özellikle s100 lerle bazı parçaları benzerdir ve fiyat çok daha ucuzdur.

kesme biçmeyle alakalı bulursan orjinal al ama çok zor 20 küsür adet var Türkiye de. dolayısiyle kesilip biçilmişine talimsin. bu işlemi yapan gerçekten ölçüsüne göre kestiyse bence problem yok. sitemizde de kesilmiş CJ7 çok. kesme olduğundan dolayı da bi problem çıktığını şimdiye kadar duymadım.

seninde virüsün hayırlı olsun ;)

Bende cj5 kullanicisiyim, bence ic hacim pek sorun degil esas problem bez tenteye mahkum kalmak. Hardtop cj 5 lerde olmadigi icin kisin eksikligini cok hissediyorsun. birkac sene sonra bende kestirip uzatmayi düsünüyorum. Fakat özellikle CARDOMAIN.COM da Amerikadaki CJ5 kullanicilari mükemmel Hardtoplarla dolasiyorlar, bol bol resimleri var ama Türkiyede arastirmaya kalktiginda herkes ümitsiz konusuyor. Veya ben henüz dogru yere ulasamadim. Bu konuda fikri olan varmi?

Bana bir tane CJ-5 hardtopu gelecekti....ne oldu bilmiyorum aramam lazim, isteyen varsa özelden msj atabilir...

çok teşekkür ederim paylasımlarınız için bu virüs insana zevk veriyor:smiley: arastırmalarıma devam ediyorum sürekli kendimi alamıyorum ilan kovalamaktan . inş yakında güzel bi yavruyla tanısıp bu heyecanımı hayata geçirecegim. hepinize çok teşekkürler.

beatrix,

senin makinayı sahibinden.com da ilanı varken bende bayaa bi incelemiş ve niyetlenmiştim sonra ilanın ortadan yok olduğunu görünce satıldı diye düşünmüştüm, demek vazgeçtin.
bence de iyi yapmışsın arkadaş çünkü araçta gerçekten büyük emek var ve yapan ellere helal olsun demek gerek,

kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle

bende öğrenciyken almıstım cjmi, hatta babam sıfır corsa almıstı sevmedı bana verdi ben almadım corsayı gıttım cj aldım ama ıyıkı almısım çok keyıflı bır arac

Çok düzgün hazırlanmış (kesilmiş) CJ7 ler vardır. Araştırılabilir. Benimkinin kesildiğini bile zor anlamıştım. m.m lik hesaplamışlar ve wranglerin tüm parçaları uyuyor. Soft-top tam oturuyor mesela.

ozanyur' Alıntı:
bende öğrenciyken almıstım cjmi, hatta babam sıfır corsa almıstı sevmedı bana verdi ben almadım corsayı gıttım cj aldım ama ıyıkı almısım çok keyıflı bır arac
mesaja çok güldüm babam da yeni corsa var : ) kaderimiz aynı sanırım

ben sonradan öğrendim babam o corsayı bana almıs ben cj alınca mecbur kaldı bınmeye.

5 liraya CJ alınır, eskimiş makaslar sökülür atılır, hurdacıdan alınan profillerle liftkit yapılır, birde droooooooooooop pitman yapılır... ve herşeyin üstünden geçilir....
işte size Öğrenci işi CJ ;D
(Sami (CJ7V8) göndermişti vaktiyle, öğrencidir kendiside ;D )

muahahah, Orkun abi bende bu resmi arıyordum kaç gündür :smiley: :smiley:

çok komik yaw.. Hollanda gibi yerlerde kullanacaksın. Tamamen düzlük olacak. En ufak yanal açıda devrilir gibi duruyor. Okuldan eve, ;D

Radyatör dışarı taşdığına, ve kaput uzatıldığına göre bence içinde fenalık bir makinede olabilir... teorik olarak düz 6'nın çıktığı heryere V8 rahat sığar.. ne var acaba içinde ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR