Oğuz Sevim (teos) Web sitesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tatar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,660

Etiketler

Ynt: Web sitesi

Böyle bir konu açmanız ve kutlamanız beni son derece duygulandırdı, gönülden teşekkür ediyorum. Sitem tamamı ile karavan ve fotoğraf üzerine. Görüş ve önerilerinize açığım.
Saygıyla
Oğuz

Ynt: Oğuz Sevim (teos) Web sitesi

Kutlarım Oğuz Bey!..

Bunca birikim, elbette değerlendirilecekti, nitekim öyle olmuş..

Cavid Sezen

Ellerinize sağlık...
İzlerken ve okurken müthiş bir keyif aldım.

Kitap, vcd, dvd olsa ciddi bir ticari getirisi olabileceği halde, böylesine değerli bir arşivin açık kaynak olarak sunulması.. Paylaşmayı böylesine seven bir insandan da ancak bu beklenirdi.. Şahsım adına önce teşekkür, sonra tebrik ederim.
Tarayıcımın yer imlerine ekledim. Gezilerimi planlamadan önce ilk başvuracağım adres :smiley:

kolay erısebılecegımız ve sıkca bılgılerıne ıhtıyac duyacagımız bır sıte olusturmanız ve de ıcımızden bırı olmanız benı mutlu ettı, sevındırdı tesekkur ederım.
mehmet.

Mehmet beye ve Cem'e teşekkürlerimle, bu kadar göz üstünde olunca insan tedirgin oluyor, daha iyilerine çaba göstermek için bir fırsat benim için. Tekrar teşekkürler.
Oğuz

Siteme (blog'uma) her geçen gün yeni bilgiler ekliyorum. Son eklenen : http://www.oguzsevim.com/2009/08/14/her-acidan-harran-2/ oldu.
Bilginize
Oğuz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR