Ynt: Olumsuzluklar Bitmiyor...
KADIKIZI' Alıntı:
Ahmet bey mağduriyetiniz için çok üzüldüm. Evet lafta işleri çok ! cayır cayır çalışıyorlar! Tek sermayeleri müşterilerden aldıkları peşinatlar. kendi paralarını asla kullanmazlar... senede 1 tane karavan yapıp bir şekilde müşteriyi de mağdur ederler. Güneş paneli değil de bildiğim kadarı ile rüzgar türbini yapıyorlardı ve o iş'te de müşteriler aynı şekilde senelerdir mahkemelik durumdalar. Eğer sabrınız varsa dava acmanızı öneririm. ancak bildigim kadarı ile e postalar delil için yeterli sayılmıyor.
bir de konu dışı ama güneş paneli ne kullandınız yeterli mi özellikleri nedir?
selamlar.
Merhaba;Kadıkızı rumuzlu bey,
(bu satıra, o ile başlayan iki kelimeyle başlamak isterdim, terbiyem müsade etmedi) hakkında;
bildiklerimizi yeni mağdurlar olmaması için herkesi uyaralım lütfen.
Yukarıda yazdıklarınız harfiyen doğru. İlave etmek istediğimse bırakın trübin normal bir elektrik tesisatından bile anlamıyorlar.Bunların yaptığı elektrik tesisatını komple iptal ettik ve Elektrik tesisatını yeniden Bülent ustaya yaptı.
Çalışmamız sırasında floresanlar yanmıyordu,12 voltluk tesisatımıza 24 voltluk 3 adet floresan bağlamışlar.
Tüm mağduriyetimi burada sıralarsam bu sayfa açılmaz.
Güneş paneline gelince:
4x1oo vat güneş paneli + 2x105 amper jel akü , 1ooo vat invertör. Sadece buzdolap(büro tipi) kullanıyorum 220 olarak diğer tesisat 12 volt.
Malesef kapalı havalarda yetersiz.Üretilen kullanılana yetmiyor. Yazın bol güneşte meydana çıkacak.
Selamlar