<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Olumsuzluklar Bitmiyor...</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="KADIKIZI" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
KADIKIZI' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Ahmet bey mağduriyetiniz için çok üzüldüm. Evet lafta işleri çok ! cayır cayır çalışıyorlar! Tek sermayeleri müşterilerden aldıkları peşinatlar. kendi paralarını asla kullanmazlar... senede 1 tane karavan yapıp bir şekilde müşteriyi de mağdur ederler. Güneş paneli değil de bildiğim kadarı ile rüzgar türbini yapıyorlardı ve o iş'te de müşteriler aynı şekilde senelerdir mahkemelik durumdalar. Eğer sabrınız varsa dava acmanızı öneririm. ancak bildigim kadarı ile e postalar delil için yeterli sayılmıyor.<br />
<br />
bir de konu dışı ama güneş paneli ne kullandınız yeterli mi özellikleri nedir?<br />
<br />
<br />
selamlar.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Merhaba;Kadıkızı rumuzlu bey,<br />
(bu satıra, o ile başlayan iki kelimeyle başlamak isterdim, terbiyem müsade etmedi) hakkında;<br />
bildiklerimizi yeni mağdurlar olmaması için herkesi uyaralım lütfen. <br />
Yukarıda yazdıklarınız harfiyen doğru. İlave etmek istediğimse bırakın trübin normal bir elektrik tesisatından bile anlamıyorlar.Bunların yaptığı elektrik tesisatını komple iptal ettik ve Elektrik tesisatını yeniden Bülent ustaya yaptı.<br />
Çalışmamız sırasında floresanlar yanmıyordu,12 voltluk tesisatımıza 24 voltluk 3 adet floresan bağlamışlar.<br />
Tüm mağduriyetimi burada sıralarsam bu sayfa açılmaz.<br />
Güneş paneline gelince:<br />
4x1oo vat güneş paneli + 2x105 amper jel akü , 1ooo vat invertör. Sadece buzdolap(büro tipi) kullanıyorum 220 olarak diğer tesisat 12 volt.<br />
Malesef kapalı havalarda yetersiz.Üretilen kullanılana yetmiyor. Yazın bol güneşte meydana çıkacak.<br />
Selamlar</div>