ön difransiyel yağ kaçırma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bekirnayır Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,069

bekirnayır

Kamp II
tüm arkadaşlara selamlar. aracımın bugün altında çokça bir yağ birikintisi gördüm. yağın nedenden geldiğini anlamak için aracın altına yattım. yağın ön difransiyelin sağ tekere giden kol ile birleşme noktasından geldiğini anladım. söz konusu kaçağın sebebi ne olabilir ve ne yapmalıyım.. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.....

Etiketler
Ynt: ön difransiyel yağ kaçırma

Allah allah, kimseden cevap yokmu ? bende acemiyim, anlasam birseyler yazacağımda....

keçeden sızıyordur. değişme zamanı gelmiş.

Aks körüğü yırtılmıştır, çok maliyetli değil. Biran önce değiştirin toz ve su girerse bilyayı bozar.
Levent

güngör' Alıntı:
Aks körüğü yırtılmıştır, çok maliyetli değil. Biran önce değiştirin toz ve su girerse bilyayı bozar.
Levent

Levent bey, ön difransiyelin sağ tekere giden kol / birleşme noktası ile aks körüğünün ne ilgisi var merak ettim.... ::smiley: :D ;D

Merhaba metin bey geçmiş olsun,öncelikle benim konum değil bende toyota runner mevcut,sonuçta aynı parça olmasada sistemi aynıdır,sorunuzun cevabını burda aramanız akılcı,lakin doğru cevap her zaman iyi bir usta ve servisidir,dediğiniz kol ile elbet bir ilgisi yok,lakin kolun başlangıcında keçe bilya karışımı parça var zaten,sorun büyümeden gidseniz iyi olur,saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler