Önemli Duyuru !!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 219
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,395
Ynt: Önemli Duyuru !!!

freegraf' Alıntı:
bir kayığım bile yok.ne demek abi sezen abla bir kedim bile yok dedi ,sokak kedi kaynıyor.

bulunur diyorsun yani, peki o zaman bu yaz yüzmeyi öğreneyim bari. .

Etiketler

iyi çimmeler,(çimirem çikirem ricoys) gec kalma,iyi muhabetler.

aynı bölgeye yakın bir yerde, pazar günü 'de 15-20 araçlık bir gezi yapılmış hiç sorun yaşanmamış.

umutkaptan' Alıntı:
Orhan abi yazın izmit tarafına gel çıkarız beraber deryaya

her hafta 2-3 kere geçiyorum izmitten,kısmetse olur ,nazik davetin için teşekkür ederim

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
her hafta 2-3 kere geçiyorum izmitten,kısmetse olur ,nazik davetin için teşekkür ederim

Orhan Abi şimdi çok ayıp ettin ama, her hafta buradan geçen birisi bizi nasıl ''S'' geçer. Çok mutlu oluruz seni görmekten, lütfen bir dahakine bizi görmeden gitme.

sehat merhaba ,
vallahi yukardaki mesajda senden ve denizden'de bahsedecektim,konuyu dağıtıyormuşuz gibi olur diye yazdıklarımı sildim
inşallah, sizlerle bir çay içmek beni çok mutlu eder.

yol' Alıntı:
Konuyla ilgili bir takım girişimlerde bulunduk, çalışmalarımız devam ediyor. Kısa bir süre içinde birbirinden güzel haberlerin duyurusunu yapmayı umuyoruz

Orhan Abi merhaba tekrar;

Konuyu tabiki dağıtmak istemeyiz ama Sayın Başkanımızın yukarıda ki açıklamasından sonra gelişmeleri beklemeye başladık, güzel haberler bekliyoruz ondan. Başkanın bu açıklmasından sonra yorum yapacak bir şey kalmıyor. .

Hiç olmaz sa başlık güncelliğini korusun değil mi?

Konuyu dağıtmak en son isteyeceğimiz şey, top başkan da artık.

Saygılar.

bu girişimlerin sonucunu emin ol en heycanlı bekleyenlerden birisiyim ,inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olur.

Ormana girmek için bir bilgilendirme birifinginin ardindan senelik bir aidat karşiliginda bir kart ve pul olsa pulu on cama kartida cuzdana koysak hem digerlerinden farkli oldugumuz belli olsa hem ormana kucuk bir bagişimiz olsa bizde rahatca gezimizi yapsak iyi olmaz mi?
Ve kendi içimizde kimsenin bilmedigi denetcilerimiz olsa mesela kendi kendimizi denetlesek cezai işlem olsa mesela o pula sahip biri hatami yapti. Yonetime bildirilse ilkinde ikaz ikincisinde bir sezon pulunun iptali saglansa fena olmaz mi?
Kimse 50-100 vermekden cekinmez zannedersem.

Aynen..
zaten onuda orman işletmesine oduyoruz.
Avci olmamama rahmet her sene onuda oderim mesela

Zaten yonetim bir adim atmiş bekliyelim gorelim. Camiaya hayirli olur inşallah.