yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
UKKF'nin Hatay'da karavan gönüllüleri köyü kurduğunu söylemesi önemli bir haber. Önemli haberler neden GB'de verilmiyor artık? Forum alemi derin uykuda!...
UKKF'nin Hatay'da karavan gönüllüleri köyü kurduğunu söylemesi önemli bir haber. Önemli haberler neden GB'de verilmiyor artık? Forum alemi derin uykuda!...
Facebook resmi internet siteleri olsa gerek.Yönetim Kurulu Bşk yrd. @mert Baykal emeklerine sağlık .
42 FD 407 plakalı (kasa: 42 AIS 818) tırın içinde toplam 987 adet koli bulunmaktadır.
Şöför: Yunus Tekin.
987 kolinin içeriği:
⁃ 393 koli bebek bezi ve bebek ürünü
⁃ 142 koli kadin karisik giyisi
⁃ 123 koli erkek karisik kiyafet
⁃ 196 koli cocuk kıyafeti
⁃ 54 koli ayakkabi karisik yetiskin ve cocuk
⁃ 79 koli hiyjenik ürün
31 AKA 769 plakalı (kasa: 31 AKF 663) tırın içinde toplam 965 adet koli bulunmaktadır.
Şöför: Musa Karaca.
965 kolinin içeriği:
⁃ 298 koli battaniye/yorgan ve uyku tulumu
⁃ 167 koli kadin karisik giyisi
⁃ 130 koli erkek karisik kiyafet
⁃ 226 koli cocuk kiyafeti
⁃ 88 koli bebek bezi ve bebek ürünü
⁃ 56 koli hiyjenik ürün
K-K 1167 plakalı (kasa: ME-TE 5558) tırın içinde toplam 970 adet koli bulunmaktadır.
Şöför: Taner Kobak.
970 kolinin içeriği:
⁃ 318 koli bebek bezi ve bebek ürünü
⁃ 170 koli kadin karisik giyisi
⁃ 157 koli erkek karisik kiyafet
⁃ 192 koli cocuk kiyafeti
⁃ 77 koli ayakkabi karisik yetiskin ve cocuk
⁃ 56 koli hiyjenik ürün
B-429-WXY plakalı otobüsün içinde toplam 148 adet koli bulunmaktadır. Şöför: Adem Demir.
148 kolinin içeriği:
⁃ 87 koli battaniye ve yorgan
⁃ 27 koli kadin karisik kiyafet
⁃ 16 koli erkek karisik kiyafet
⁃ 18 koli cocuk kiyafeti
Hatay karavan köyündeki karavancılar tarafından dağıtılacak .
Mesaj Facebook'tan kopyalanmıştır. Leyla Özdağ.
Herkes çok yoğun şekilde bir şeyler yapmakla meşgul. Sanıyorum ki yeterince duyurmaya vakit olmadı.Facebook resmi internet siteleri olsa gerek.
Neyse, bir şekilde olayı öğrenmiş olduk. Teşekkürler Yücel bey.
UKKF nin web sayfası ve forumu mevcut. Ayrıca UKKF nin forumunun tarihçesi Gezenbilir'den çok daha eski. Gezenbilir yokken daha federasyonun forumunda yazıştık.Türk insanı olarak nevi şahsına münhasır bazı özelliklerimiz var.
Örneğin, İstanbul'da yaşayanlar, (bunlara ahım şahım basın mensupları da dahil) Türkiye'yi İstanbul'dan ibaret zannederler.
Facebook'a üye olan birisi, 85 milyon nüfusun Facebook üyesi olduğunu farzeder.
Tweeter kullanan birisi, tüm vatandaşların Tweeter takip ettiğini zanneder.
Oysa resmi kurumların olduğu gibi, sivil toplum örgütlerinin de resmi internet siteleri olmalı ve söylemek istediklerini bu sitelerden aktarmaları gerekir.
Bu hem profesyonelce, hem kaynak olarak güvenilir, hem de habere nereden nasıl ulaşılacağını bilme imkanı sağlayan bir yöntemdir.
Ekmekle fırın meselesi ama, biraz da her türlü yöneticileri ekmek yemişlerden seçmekte fayda var diye düşünüyorum.
Nasıl derler? "Allahtan hayırlısı"
Eleştirmekteki niyetim, kurumların varlık amaçlarını daha etkili şekilde gerçekleştirmelerine acizane yol göstermek, belki dışardan bakışın avantajından haberdar edebilmektir. Bu cesareti de, gözlemlediğim eksikliklerinden alıyorum. Hepsi bu. Yoksa başka türlü bir had aşımı niyetim yoktur.UKKF nin web sayfası ve forumu mevcut. Ayrıca UKKF nin forumunun tarihçesi Gezenbilir'den çok daha eski. Gezenbilir yokken daha federasyonun forumunda yazıştık.
Ancak oralara girip insanlar bakmıyor artık. Benim de www.pirikamp.com sitem var ama beni oradan takip edenler, beni tanıyan kişilerin pek bir azıdır.
Belki de UKKF bir duyuru yayınlamaya fırsat bulamadı.
Estağfirullah, Had aşımı? Yok öyle bir şey...Eleştirmekteki niyetim, kurumların varlık amaçlarını daha etkili şekilde gerçekleştirmelerine acizane yol göstermek, belki dışardan bakışın avantajından haberdar edebilmektir. Bu cesareti de, gözlemlediğim eksikliklerinden alıyorum. Hepsi bu. Yoksa başka türlü bir had aşımı niyetim yoktur.
Sevgiler.