Önerileriniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Buggy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,768

Buggy

DemirBeygir
Yer
İzmir - Aliağa - Çaltıdere
Web
www.vosvos.net
Eşimin yıllardır kullandığı 62 vosvos yeniden doğmak için uzun süreli bakıma gireceğinden yeni bir araç alma durumu ortaya çıktı. Yerleşim yeri dışında oturduğumuz ve kullanım alanımız %30 toprak patika(yağmur sonrası bataklık/deniz yükseldiğinde 20cm su) olduğu için normal araç uygun değil. Benim CJ7'yi kullanamadığı için light bir arazi aracı düşündük ve suzuki vitara 1,6 jlx - 3 kapı konusunda ortak karara vardık.
Konuyu Suzuki forumda da paylaşacağım ama önce jeep ailesinden görüş almak istedim. Daha önce kullanan veya almayı düşünüp araştırmış olan varsa önerilerini dinlemek isterim. Düşündüğüm Suzuki 1995 model, otomatik vites. Sahibi bayan çok temiz kullanmış ama çok fazla kullanmış, araç 220.000 km'de.

Etiketler
Ynt: Önerileriniz

Çok iyi bir karar vermişsiniz tebrikler.Vitara yakıt,vergi,güç,onroad vede offroad konularında kesinlikle sizi üzmez.Her yola uyar.Tek sıkıntısı yetkili servislerdir.1 e 3 katıp satarlar parçaları.Birde 2 ile çarpıp alırlar işçiliklerini.Yedek parçayı İstanbul aksaray dan çözüp iyide bir usta bulursanız o zaman keyifinize keyif katarsınız. ;)

Ynt: Önerileriniz

bekko' Alıntı:
aksaraydan hangı dukkandan alabılırız? tel veya adres verırsenız cok makbule gecer,ıyı gunler
Volkan oto = (0212) 633 10 01 - 633 10 71
Vizyon oto = (0212) 589 84 60 - 589 95 41 - 586 07 62 - 589 04 21
Auto japan =(0212) 632 17 88 - 529 68 00
Bunlar benim bildiklerim.Suziki bölümünü araştırısanız daha fazla adres telefon bulabilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri