Buggy
DemirBeygir
Eşimin yıllardır kullandığı 62 vosvos yeniden doğmak için uzun süreli bakıma gireceğinden yeni bir araç alma durumu ortaya çıktı. Yerleşim yeri dışında oturduğumuz ve kullanım alanımız %30 toprak patika(yağmur sonrası bataklık/deniz yükseldiğinde 20cm su) olduğu için normal araç uygun değil. Benim CJ7'yi kullanamadığı için light bir arazi aracı düşündük ve suzuki vitara 1,6 jlx - 3 kapı konusunda ortak karara vardık.
Konuyu Suzuki forumda da paylaşacağım ama önce jeep ailesinden görüş almak istedim. Daha önce kullanan veya almayı düşünüp araştırmış olan varsa önerilerini dinlemek isterim. Düşündüğüm Suzuki 1995 model, otomatik vites. Sahibi bayan çok temiz kullanmış ama çok fazla kullanmış, araç 220.000 km'de.
Konuyu Suzuki forumda da paylaşacağım ama önce jeep ailesinden görüş almak istedim. Daha önce kullanan veya almayı düşünüp araştırmış olan varsa önerilerini dinlemek isterim. Düşündüğüm Suzuki 1995 model, otomatik vites. Sahibi bayan çok temiz kullanmış ama çok fazla kullanmış, araç 220.000 km'de.