Ordu Off Road Kulubü Kabadüz Kar Şenlikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sensar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,078

sensar

Kamp II
Yer
ORDU
ARKADAŞLAR GEÇ OLDU FAKAT BİR KAÇ RESİM KOYMAK İSTEDİM

IMG_7881.jpg

IMG_7882.jpg

IMG_7883.jpg

IMG_7884.jpg

IMG_7885.jpg

Etiketler
Ynt: Ordu Off Road Kulubü Kabadüz Kar Şenlikleri

bu havada ilaç gibi geldi kar ve 4x4 ler....10.ay dan önce kar göremeyiz artık...devamıda gelsin...

selamlar ilginize teşşekkğrler devamını yollamaya çalışıyorum

IMG_7887.jpg

IMG_7889.jpg

IMG_7904.jpg

Geç olması iyi olmuş sayenizde karları görüp serinledim :D :D

vallaha ayıp kardeşim... bir offroad aracını sadece diğer bir offroad aracı çeker...
sizin maşallahınız var insanlara çektirmişsiniz
ne kadar ayıp ne kadar ayıp ;D ;D ;D

yaaaa valla bende gülüp geçtim orduda iyi bir organize yok... tam iyi jeeplerde yok öyle iki dere bir çamuru herkes geçer ....

sensar' Alıntı:
yaaaa valla bende gülüp geçtim orduda iyi bir organize yok... tam iyi jeeplerde yok öyle iki dere bir çamuru herkes geçer ....
Kendi açtığı konuya gülen birini ilk defa görüyorum.Galiba sende ordulusun bizim kulübe uğra ben sana offroad aracı göstereyim.Bir dahakine sen yaparsın organizasyonu bizde görürüz nasıl oluyormuş.

kemal52' Alıntı:
Kendi açtığı konuya gülen birini ilk defa görüyorum.Galiba sende ordulusun bizim kulübe uğra ben sana offroad aracı göstereyim.Bir dahakine sen yaparsın organizasyonu bizde görürüz nasıl oluyormuş.

şu zamana kadar yapılan en iyi organizasyon 8. fatsa cip şenliği gözüküyor bana göre.... ayrıca off road aracı almayla off road cı olunmaz off road cı olmak için belirli bir süreçten geçmek gerekir off road aracını herkes kullanabilir fakat herkes off road yapamaz bu işte tecrübe gerekir...onun için her parkura off road parkuru denilmemelidir her araca off road aracı denilmemelidir bu sadece benim görüşüm selamlar saygılar....

Güzel arkadaşım sen kaç yıllık off-roadcısın bakayım bilip bilmediğin yere yorum yazmışsın, ama bilmediğin çok şey var, aynı zamanda demişsinki şu ana kadar yapılan en büyük organizasyon 8 fatsa jeep şenliği yazmıssın kafandan atmışsın sen hiç formu dolaştınmı arkadaşım ezbere sıkıp atıyorsun, o şenlik başlamadan iptal edildi, formları biraz dolaşta yorumları ondan sonra yaz,

saygılar en kısa zamanda tanışalım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR