Ordu Off Road Kulubü - Rize Ayder Yaylası Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yumuk52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,342

yumuk52

Kamp I
Yer
ORDU
ayder-yaylasi.gif

Gezimiz 1.1.2011 cumartesi saat 00.90 da Ordu Merkezden start verilecektir, 2 günlük düşündüğümüz gezimiz planı katılıma göre ayarlanacaktır. İrtibat Telefonları K.Akkuş 05327786615 M.Çelebi 05354467444

logo_ordoff.jpg

DSC_0600.jpg

Etiketler

Ynt: Ordu Off Road Kulubü - Rize Ayder Yaylası Gezisi

mamiciğim herhalde 12 araç felan olmaktayız.inşallah Kar yağar ve muhteşem bir gezi olur diye düşünüyorum....hayde hayırlısı....horon olacakmı ? sıcak havuz olacak mı ? adrenalin ? ne biliim her şey olsun daaa...))))

Değerli Doğaseverler ve Ordu Off-Road Kulübu emektarları;yaklaşık iki yildır çekme karavanımla kendi halimde takılıyorum.Şimdi bir LadaNiva aldım ve Gezenbilir takipçisi olmaya başladım.Bu güzel etkinliğe katılmak isterim.Nasıpse görüşmek dileğiyle.
Ben Uzungöl beldesinden olduğum için de inşallah bir proğram da Uzungöl için yapılır,memnuniyetle organizasyonlara refakat ederim.Yolunuz açık olsun

gidemeyince böyle takip edicez artık yapacak birşey yok.

arkadaşlar rizeye geliyorsanız, dustercı ümit arkadaşımla irtibata geçin ve sizi ilginç rotalardan aydere götürelim.

ayrıca kar yağmadı diye telaş etmeyin.götüreceğimiz rotada her zaman kar olur.

Güzel Bir Gezi Olmuştur Sanırım Ama Fotoğrafları Ve Videoları Paylaşırsanız İyi Olur...Biz Gidemiyoruz Bari Görüntüleriyle İdare Edelim :smiley:

görüntü yok bişey yok rize ayder yaylasının gezenbilire boşunumu attınız ordulu offroad arkadaşlarım hem inan varya ordu kadar jeep uzerine parcalar cok pahalı ben alıyorum ankarda 5 vs burda orduda 20 lira arda farkka bak olmaz böyle birşey ya saten almmda parca yeri ankara kardeşim

Arkadaş Senin Bahsettiğin Konuyla Konumuzun Hiçbir Alakası Yok...Ordu Off Road Klubunde Jeepler Hakkında Çok Bilgili ve Saygın Kişiler Var Ordu Off Road Klubu Öyle Senin Bildiğin Fasa Fiso Kluplerden Değil Bu Bir Ve Ordudaki Jeep Yedek Parça Fşyatlarına Gelince Ordu Zaten Bir Sanayi Şehri Değil...Yedek Parçanın Ucuz Olmasını Bekleme Ama Çok İyi Ustalarımız Vardır İsim Vermeyeyim Reklama Girmesin...

arkadaşım orduda turgut usta bana bir jeep willysin motorunu sordum 1.5 milyar dedi eee gel şimdi anlat bakalım ben 1.5 milyara jeep kendisini alırım ankarada orcun ustaya tel açtım usta bana 500 buluruz dedi yani arada farkka bak hadi motor yeni sıfır olsa tmm kırıkkaleden alıp geliyorlar 250 ye satıyorlar herneyse 500.100 olmaz usta ama almmda gitmemde saten jeepci arkadaşlar hepsi ankara vs istanbuldan geliyor bir cogunlukla parcalar ben turgut ustadan bir tane devirdayım almıştım 150 lira istanbulda 100 liraya getirisin usta kusura bakma ama bizim burası tam silahsız soygun yeri

arkadaşlar konuyla ilgili fotoları etkinlikler bölümüne atmışız özür dileriz . takip için orarya bakabilirsiniz tş.

MERHABA SAYIN ÇELEBİ , ORDU OFF ROAD KULÜBÜ OLARAK BARTIN VE İLÇELERİN DE GEZİ YAPMAK İSTERRMİSİNİZ

Görüntü

"arkadaşım orduda turgut usta bana bir jeep willysin motorunu sordum 1.5 milyar dedi eee gel şimdi anlat bakalım ben 1.5 milyara jeep kendisini alırım ankarada orcun ustaya tel açtım usta bana 500 buluruz dedi yani arada farkka bak hadi motor yeni sıfır olsa tmm kırıkkaleden alıp geliyorlar 250 ye satıyorlar herneyse 500.100 olmaz usta ama almmda gitmemde saten jeepci arkadaşlar hepsi ankara vs istanbuldan geliyor bir cogunlukla parcalar ben turgut ustadan bir tane devirdayım almıştım 150 lira istanbulda 100 liraya getirisin usta kusura bakma ama bizim burası tam silahsız soygun yeri "

"jose andrio silva" nickli arkadaşım ordan yalan yanlış atıp tutma sana tlf numarası gönderiyorum özelden aç konuşalım.
O konuda bi yanlışın var, yanlış anlaşılma olabilir. İstediğin motorun özellikleri farklı olabilir. Hem biz bu zamana kadar kırıkkaleden parça alamadık alabilirsen bizede haber ver...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.