KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
sen en son gezinde 3500 km mi yaptım demiştin?? Defse sorun yok ama, Disconun bagajı küçük, tüple iyice çekilmez oluyor. 3500 km'nin benzin maliyetini düşünemiyorum. bi hesaplayalım. 100km'de 20lt desek, ....
Ynt: Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu?
edaghan' Alıntı:
sen en son gezinde 3500 km mi yaptım demiştin?? Defse sorun yok ama, Disconun bagajı küçük, tüple iyice çekilmez oluyor. 3500 km'nin benzin maliyetini düşünemiyorum. bi hesaplayalım. 100km'de 20lt desek, ....
umutcelikel' Alıntı:
;D
Benim araç 288.000 de yeni rodaj oluyor motor daha ;D (Yavuz gördü 288.000 deki aracın döşemelerini vs)
Servisin eski 3B motorlu LC'si Nokia'dan çıkma. 1.000.000 km de şöförüne satılmış. ToyotaSa peşine düşmüş reklam için, satmamış turbo kit takmış adam. Turbodan sonra 1 ayda motor gümlemiş ;D ;D ;D
Ben emekli olurken kmyi gösteririrm, sağ kalırsak bakarız ;D ;D
Toyota'yı satmama kararı aldın yani... ok... benim sayacı da sıfırlayıver. yaklaşık 10.000km önce pumayı takmıştım. sana yetişene kadar bir iki yüz bin baloncuk dünya turu yapıp geleyim.
oo orda duralım 2 milyon km yapan motorda biliyorum ;D ;D ve 2 milyon km sonrası sadece sekman piston atıldığınada biliyorum ben motordan iyi anlarım ama şu an konuştuğumuz hiçbir motor benim için iyiler sınıfına girmemiştir
yunus bager' Alıntı:
oo orda duralım 2 milyon km yapan motorda biliyorum ;D ;D ve 2 milyon km sonrası sadece sekman piston atıldığınada biliyorum ben motordan iyi anlarım ama şu an konuştuğumuz hiçbir motor benim için iyiler sınıfına girmemiştir