Orjinal CJ7 Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan esperanto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,181

Etiketler
Ynt: Orjinal CJ7 Yardım

merhaba,

şuan başımda olduğu için biliyorum aracın kaporta boyasıyla ilgili aracı almadan önce ustalardan fiyat alın... aşağı yukarı kaporta boya için istenilen rakamlar minumum 3000 tl ile 6000 tl arasında değişmektedir. aracı alırken bunuda göz önünde bulundurmakta fayda var diye düşündüm.. bu arada ben kaporta boyaya 5000 tl harcadım bilginiz olsun...

Göçtük desenize boya şart buna akü yok lastiklerin akıbeti soru işareti firenler yağı suyu birazda tuz ekle 10 bin tl

henüz hayılrlı olsun demek için erken kardeşim istenen rakamla bütcem arası biraz farklı =) baya sıkı pazarlık yapıcaz gerekirse seni de pazarlığa çağırıcam deniz haberin olsun =)

bende araç ararken orjinal olduğu iddia edilen pek çok cj7 sormuştum bir site var, şase numarasını istedim ordaki sitede cj5 çıkmıştı kesinlikle siz de sorgulatın...

eğer orjinal bir cj7 ise duyduğum kadarıyla türkiyedeki 3-5 araçtan biridir o araç....

maliyetini de ya çok ciddi detaylı hesaplayın 5 milyar deyip 15 milyar masraf çıkarması işten bile değil çünkü...

kaporta boya ıvır zıvır derken o araç en az 12 - 13 bin tl yer 20 bin TL. çok dramatik bir rakam çok uzun süredir CJ aradınızın farkındayım lütfen dikkatli olun ne kadar toplu araç alırsanız alın para harcanıyor

evet çok uzun süredir arıyorum gerçekden benden sonra niyetlenen arkadaşlar bile bir şekilde hepsi aldı ama tek araç olacağından dolayı bu işide bilmediğimden vede bütcemin kısıtlı olması 4x4 ü ilk kez kullanıcak olmam gibi birçok sebebden hep erteledim hayalleriimi umarım herkezin içine sinerek bindiği gibi benimde öyle bir aracım olur inanın şu an 2010 lanrover verseler aklım yine cj de kalır benmi normal değilim yoksa cj cilermi anormal =)

Sitedeki CJ duayenlerimizin affına sığınarak az bucuk bilgimi paylaşmak istiyorum.

Türkiye'de benim bildiğim 4 tane orjinal CJ7 var.

Birtanesi gri renkte v8makinası var ve Marmaris Dalyan'da...

Diğeri Altın Yaldızlı İstanbul Bakırköy'de saklanıyor.

İzmir'de bitane daha düz 6 var diye hatırlıyorum.

Öbürünün akibeti belli değil çünkü istanbulda idi nereye satıldı kim aldı okadar detayı bilmiyorum...

Bu arada orjinal CJ7 dediğimiz araçların bu 4 tanesi orjinalliğinden dolayı otomatik vitestir...

Hatam var ise affola... Herkese selamlar... (Başkan abim, Hasomm)

Mithatcan' Alıntı:
Sitedeki CJ duayenlerimizin affına sığınarak az bucuk bilgimi paylaşmak istiyorum.

Türkiye'de benim bildiğim 4 tane orjinal CJ7 var.

Birtanesi gri renkte v8makinası var ve Marmaris Dalyan'da...

Diğeri Altın Yaldızlı İstanbul Bakırköy'de saklanıyor.

İzmir'de bitane daha düz 6 var diye hatırlıyorum.

Öbürünün akibeti belli değil çünkü istanbulda idi nereye satıldı kim aldı okadar detayı bilmiyorum...

Bu arada orjinal CJ7 dediğimiz araçların bu 4 tanesi orjinalliğinden dolayı otomatik vitestir...

Hatam var ise affola... Herkese selamlar... (Başkan abim, Hasomm)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=51097.0

bu konuda rivayet muhtelif.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR