Orjinal Lada Niva Arayanlara ;

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bünyamin_01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,020

Bünyamin_01

((((lada niva 2000 1.7.i))))
Yer
ADANA
Selam niva tutkunları henüz yeni almış olduğum nivamı suzuki almak için satıyorum aracım 2000 modeldir boya yok sadece çamurluk ağızlarına fiber kılastan kabartma yapılmışdır ondan dulayı çamurluk ağızlarında boya vardır darbe yk, diğer hiç bir yerde boya yok, hidrolik direksiyon,bir aylık dört lastik, elektirikli camlar,çelik jant,ruhsata işli çekici lpg ruhsata işli,sıfır cd çalar taktırdım jvc marka jbl marka 100wat hoparlör,araç 99 binde ben 3. elim yürüyen aksamında normal binek araçlargibi tık ses yok iç izalosyonu özel yapım dışardan ses almaz ayrıca yan basamak ön tampon sis farları garantibelgesi ve kullanma kılavuzu bile duruyo tabi garantisi bitmiş şehir içinde ve arazide kullanmak istiyom diyenler kaçırmasın aracı istediğiniz yere göstere biliriz muayene ve sigorta 2010 nun 2. ayına kadar borcu yok satışını hemen veririm. fiyat:13.000.... dörtçeker sorunsuzca çalışmakta motor orjinaldir tel.05459390588

DSC01140.jpg

DSC01137.jpg

DSC01138.jpg

DSC01139.jpg

Etiketler
Ynt: Orjinal Lada Niva Arayanlara ;

Bünyamin aracın gerçekten çok düzgün, bir an önce satıp aynı güzellikte bir Suzuki bulursun inşallah, hayırlı alışverişler..

Araç gerçekten birinci sınıf ilgileneler kaçırmasın.Bünyamin abi hayırlı satışlar.

İyi satışlar.Takas düşünürseniz görüşelim.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30341.0

fiyat zaten tüşürdüm 12.250 yaptım en son 12.000 oklerim görüşelim biniciye bulunmaz bir fırsat bence iyi değerlendirin derim alıp para harcamayacağınız bir araç sıfır masraf.

not:bo arada 11.500 üç sefer verdiler vermedim.hayırlısı olur diyelim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR