Orjinal Stepne Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tikit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,313

tikit

Ana Kamp
Yer
istanbul
Web
www.myspace.com
selam arkadaşlar aracımda 15 yıllık orjinal stepne var rengi baya sararmış ama kullanılmamış kullanmam icap ederse kullana bilirmiyim kullanamasam bile pek atmaya niyettim yok ikinci bir stepne mi alsam ne yapsam bilmiyorum
teşekkürler şimdiden

Etiketler
Ynt: Orjinal Stepne Hakkında

Merhabalar;

Bildiğim kadarıyla lastiklerin üzerinde de üretim tarihi bulunmaktadır, yani sizin anlayacağınız onlarında bir kullanım ömrü bulunmaktadır.

Konu hakkında daha bilgili arkadaşlar mutlaka vardır.

Saygılar.

merhabalar
cevap için teşekkürler lastiklerin üzerini pek incelemedim detaylı olarak markası bile tuaf lastikte çatlama falan yok ama dedigim gibi rengi çok saramış

tikit' Alıntı:
merhabalar
cevap için teşekkürler lastiklerin üzerini pek incelemedim detaylı olarak markası bile tuaf lastikte çatlama falan yok ama dedigim gibi rengi çok saramış

Zaten içinize sinmiyorsa şimdiden değiştirin yarın ki korkulu rüyalar başınaza gelemeden bu konuyu kafanızdan atmış olursunuz.

Saygılar.

yedek lastik uzun zaman kullanılmadığı için esneme yapmaz, hep aynı basınçta ve durağandır. bu yüzden esnekliğini kaybeder ve mikro düzeyde çatlaklar oluşur. bunun üzerine bir de sıcak-soğuk hava etkenleri de sayarsak sonuç doğaldır. nacizane tavsiyem iki ayda bir yıkama esnasında koruyucu ve nemlendiricili sıvılardan kullanmanız. en azından sonucu geciktirici faydası olacaktır. saygılar

Burak Bey;

Bu söyledikleriniz arkadaşımızın 15 senelik stepnesi içinde geçerlimidir acaba.

Saygılar.

sertem41' Alıntı:
Burak Bey;

Bu söyledikleriniz arkadaşımızın 15 senelik stepnesi içinde geçerlimidir acaba.

Saygılar.

Elbette değil, olan olmuş, Allah rahmet eylesin ben bu duruma düşmemek için bir önlem mahiyetinde yazmıştım,
saygılar..

teşekkürler burak bey
orjinal olsun diyorum başka bişey görmüyor gözlerim vaz geçemiyorum benzine gücüm yok ama lpg bile takmaya kıyamıyorum delik deşik olacak diye bu stepne de lazım oldugunda lastikçiye kadar götürsün yeter diyorum

Araziye çıktığında lastikçiyi biraz zor bulacağını da aklından çıkarma sakın, bazı DEFENDER larda çift stepne bile olduğu oluyor.

Tedbirli olmak her zaman iyidir.

Saygılar.

sertem41' Alıntı:
Araziye çıktığında lastikçiyi biraz zor bulacağını da aklından çıkarma sakın, bazı DEFENDER larda çift stepne bile olduğu oluyor.

Tedbirli olmak her zaman iyidir.

Saygılar.
iyi fikir aslında en iyisi ben bir stepne daha bulayım ;D
teşekkürler