KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Aracım orjinaldir.Erzurumda makam aracı olarak kullanılmıştır.Kazası ve boyası yok.Model değiştireceğim için satıyorum.280.000 km de arazide çok az kullanılmıştır.Fiyat olarak 33.750tl ,Gezenbilir üyelerine fiyatında ve diğer konularda yardımcı olurum.
İrtibat numarası : 0532 2674470 Murat Zabun
Sahibinden ilan linki http://www.sahibinden.com/orjinal_makam_arabasi-38WQQaXQQ20274541WQQpXQQdisplayitem
çok teşekkürler ,arkadaşlarım ve ben sitedeki bütün dostlarımıza elimizden geldiği kadar ,bilgilerimiz dahilinde yardımcı olmaya çalışıyoruz ,bugün bize ,yarın size ,
Araç hakkında öğrenmek ve sormak istediklerinizi araç sahibiyle görüşseniz daha iyi olur.Ben yardımcı olmak için ilanı ekledim sadece.Sorularınıza cevap verecek kadar bilgi sahibi değilim.
O zaman açik konuşiyim arkadaşim madem iyi niyetlisin yanliş anlaşilma o arkadaşin adina ilanini verdigin araç tamamem boş bir araç muhtelemen 4,0 motorlu karbiratorlu bir araç
geçen ay çok temiz deri koltuklarinda çatlak bile olmayan 3 kilitli 4.2 motorlu 210 binde sirali gaz takili bir araçi arkadaşinin istedigi fiyatdan daha aşagida bir fiyata ben arkadaşima aldim.
Bu forumda bu araçlari çivatasina kadar taniyan arkadaşlarin oldugunu unutma arkadaşim.
iyi niyetine istineden yazdim sen arada kalma hayirli satişlar dilerim.
Samimiyetime güvendiğiniz için tşk.ederim.Aracın fiyatınada ne istediyse onu yazdım.Fiyatı konusunda ve araç hakkında detaylı bilgi sahibi olmadığım için direk ekledim ilanı yorumlarınıza ve ilginize tşk .ederim
O zaman açik konuşiyim arkadaşim madem iyi niyetlisin yanliş anlaşilma o arkadaşin adina ilanini verdigin araç tamamem boş bir araç muhtelemen 4,0 motorlu karbiratorlu bir araç
geçen ay çok temiz deri koltuklarinda çatlak bile olmayan 3 kilitli 4.2 motorlu 210 binde sirali gaz takili bir araçi arkadaşinin istedigi fiyatdan daha aşagida bir fiyata ben arkadaşima aldim.
Bu forumda bu araçlari çivatasina kadar taniyan arkadaşlarin oldugunu unutma arkadaşim.
Bence de bu yazıda herhangi bir problem yok, sonuç yardım etmek, açıkça da nezaketli bir şekilde bu fiyata zor diyor, insanlara araç alırken de yardımcı olabiliyoruz, satarken de olmamız lazım bence de...haa kabaca bu para etmez falan deseydi ayrı konu...
Samimiyetime güvendiğiniz için tşk.ederim......................................................................... yorumlarınıza ve ilginize tşk .ederim.
[/quote
bende olgunlukla karşiladigin için teşekkur ederim.