ORJİNAL VX 80

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,645
Ynt: ORJİNAL VX 80

mu7y' Alıntı:
Özelden yazarsanız daha iyi olurdu görüşlerinizi ....

Kusura bakmayın ama özelden yazışacaksak ne anlamı kaldı "forum" un,
ki arkadaşımız çok güzel ve ince bir şekilde uyarmış...Burası "sahibinden.com" değil ki...
Öyle olsaydı moderatörler ilan bölümüne hiç yorum yazdırmazlardı herhalde...

Selamlar

Etiketler

Ben burada iki arkadaşımızında birbirlerini kıracak şekilde hakaret ettiklerini göremedim insanlar her zaman kırıcı olmadan fikirlerini beyan edebilmelidirler en ufak birşeyde pireyi deve yapmamak gerekir eğer iki arkadaşımızda aralarında bir kırgınlık varsa bunu kendi aralarında halledebilmelidirler eğer durum daha kötüye giderse sitemiziin moderatörleri uyarması gerekir şayet bir uyarılma olmazsa ve kırıcılığın derecesi yükselise bu iki arkadaşımız moderatörümüze birbirlerini şikayet edebilirler.

mu7y' Alıntı:
1)

2)
Özelden yazarsanız daha iyi olurdu görüşlerinizi ....

üzülerek bu konuyu gereksiz uzattığınızı ve kırıcı olanın siz oldugunuzu düşünüyorum

oysa tam da önceki mesajda yazdığım gibi buranın ruhuna uygun bir sohbet yapılıyordu
bence uyarıda bulunulacak bir kiricilik
Saygılarımla

araç 3f motor karbiratörlü ,6 silindir 4000 cc,4 ileri vites, manuel,diff kilit yok, (( konuya dönmek için yazdım iş konu dışına taşıyor))

Hidrolik var evet 4 ileri ön panjur ve farları yeni kasa ile değiştirilmiş.

Arkadaşımızın araç konusunda zaten bilgisi olmadığı belli,bu araçların seveni çok ben bile amerikancı olduğum halde imrendim çünkü çok kaslı ve temiz duruyor sadece satıcının telefonu eksik herkesi seviyorum.