Osmaniye- Fenk-Mitisin-Zorkun-Keldaz Keşif Gezisi (24 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,766
Ynt: Osmaniye- Fenk-Mitisin-Zorkun-Keldaz Keşif Gezisi (24 Ekim 2009)

Hocam eline yüreğine sağlık inşallah aynı yerleri beraber gezmek dileğiyle

Etiketler

Ve bölgeyi daha iyi tanıtmak için birkaç video

Mitisn Fenk Yolu bozulmuş olmasına rağmen 4x4 ler rahat bir şekilde çıkabilir.

th_fenk-mitisin.jpg

Son baharın etkileri görülmeye başlanmış. Sarı, Kırmızı ve Yeşil'in tonları çok nefis kompozisyonlar oluşturmuş özellikle Kayın ağaçlarının bulunduğu bölgelerde

th_kayn.jpg

Zaman zaman Ay'ın doğuşunu seyretmek için gittiğimiz Daz tepesi herzamanki sakinliğini koruyordu yalnız bu defa rüzgar biraz fazla idi.

th_daz.jpg

Mola zamanı gelmişti. Dazın arkasında azda olsa su bulunuyordu

th_pnar.jpg

Yiyen bilir moduna geçtik

th_subas.jpg

Zorkundan Osmaniyeye giden yol üzerinde ara ara güzel manzaraların olduğu noktalar vardır bulardan birinden. Benim yaylam Fenk Görülmekte

th_zorkunyolundan.jpg

Mete abi,Osmaniye'yi gezenbilirde görmek çok güzel bende osmaniyeliyim ve ayrıca offroad meraklısıyım ama bu aralar aracım yok inşallah yakında olacak G.antep gurubu katılacakmı bu geziye paylaşım için teşekkürler emeginize sağlık

Ugur80' Alıntı:
Mete abi,Osmaniye'yi gezenbilirde görmek çok güzel bende osmaniyeliyim ve ayrıca offroad meraklısıyım ama bu aralar aracım yok inşallah yakında olacak G.antep gurubu katılacakmı bu geziye paylaşım için teşekkürler emeginize sağlık

Merhaba Uğur Osmaniyede isen görüşelim arabanın olmaması önemli değil. Bakarız bir çaresine. G.Antep gurubundan bu tarafa niyetli arkdaşlar var ama henüz netleşmiş değil.

Olur abi memmun olurum benim işyerim sanayide siz osmaniyenin neresindesiniz

Ugur80' Alıntı:
Olur abi memmun olurum benim işyerim sanayide siz osmaniyenin neresindesiniz

Korkut Ata Üniv. de Hoca idim yeni emekli oldum. Özelden bilgileri atarsan ben seni bulurum.

güzel bir gezi olmuş mete ağbi, bu geezi sayesinde senin arazi canavarınıda görmüş oldum. kazası belasız nice gezilere, paylaşım için teşekkürler.

hocam emeğinize sağlık süper yerler keşvet meye devam ediyosunuz bizde burda adana gurubunu toparlıyoruz sizler gibi çok iyi arkadaşlarla tanıştım sabırsızlanıyorlar ne zaman gezi yapalım diyolar siz oraları daha iyi bilirsiniz iklim olarak ne zaman müsait olursanız güzel bir organizasyon yapalım ama ısrarlada kar olsun diyolar ne zaman olur artık bilmiyorum saygılarımı sunuyorum herkese slmlar diliyorum ayrıca künefe yapan arkadaş şimdiden hazırlıklara başlasın anca doyurur bu kadar adamı.

Bünyamin_01' Alıntı:
hocam emeğinize sağlık süper yerler keşvet meye devam ediyosunuz bizde burda adana gurubunu toparlıyoruz sizler gibi çok iyi arkadaşlarla tanıştım sabırsızlanıyorlar ne zaman gezi yapalım diyolar siz oraları daha iyi bilirsiniz iklim olarak ne zaman müsait olursanız güzel bir organizasyon yapalım ama ısrarlada kar olsun diyolar ne zaman olur artık bilmiyorum saygılarımı sunuyorum herkese slmlar diliyorum ayrıca künefe yapan arkadaş şimdiden hazırlıklara başlasın anca doyurur bu kadar adamı.

Bünyamin bizim burda dört mevsim piknik, kamp, offroad her amaç için müsait yer var ne zaman isterseniz ayarlarız. Kar için biraz daha beklememiz lazım.

Aklımda 3 rota için daha keşif gezisi var onlarıda tamamlarsak epeyce bir döküman toplanmış olacak.

acemi80' Alıntı:
Bünyamin bizim burda dört mevsim piknik, kamp, offroad her amaç için müsait yer var ne zaman isterseniz ayarlarız. Kar için biraz daha beklememiz lazım.

Aklımda 3 rota için daha keşif gezisi var onlarıda tamamlarsak epeyce bir döküman toplanmış olacak.

tamam ozaman hocam siz keşif yaparken bizde gurubu toplayalım

Mete Hocam,
Gencliğimizde yürüyerek dolaştığımız o mekanları şimdi 4*4 le dolaşman beni duygulandırdı.Yapacağınız gelecek aktivitede künefe de çay da olmasa özel davet bekliyorum.keyifli gezilerde görüşmek dileğiyle.

aslankurt72' Alıntı:
Mete Hocam,
Gencliğimizde yürüyerek dolaştığımız o mekanları şimdi 4*4 le dolaşman beni duygulandırdı.Yapacağınız gelecek aktivitede künefe de çay da olmasa özel davet bekliyorum.keyifli gezilerde görüşmek dileğiyle.

Mutlaka haber vereceğim

nivayı 15 eylül de aldım eksiklerini yeni tamamladım
bir daha beni unutmayın 0536 6332059

kaput kilidi.jpg

Mete hocam geziyi şimdi gördüm. Biraz geç oldu sanırım. Uğur'la tanışmışsınız, benim çekirgedir. Offroad işinde bayağı tecrübe sahibi oldu. Turhal gezilerinde gri jeep kendisinin.

Ankara ekibi gelecekse bizde kesin geliriz. Önceden planlanırsa çok daha güzel olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri