Osmaniye Fenk Yaylasında Bir Hafta Sonu Gezisi (10 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,072

Etiketler
Ynt: Osmaniye Fenk Yaylasında Bir Hafta Sonu Gezisi (10 Mayıs 2009)

Güzel memleket,güzel gezi.Paylaşım için teşekkürler...

Harika fotoğraflar ellerinize sağlık

Osmaniyeliler asıl andırın taraflarına ve Düldül taraflarına gitmeye başladıklarında hoş şeyler görülecektir

Adanalıların saimbeyli ve tufanbeyli taraflarına sarkmasını da bekliyorum yoksa yazın ben o taraflara sarkacağım

yasarergun' Alıntı:

Osmaniyeliler asıl andırın taraflarına ve Düldül taraflarına gitmeye başladıklarında hoş şeyler görülecektir

Adanalıların saimbeyli ve tufanbeyli taraflarına sarkmasını da bekliyorum yoksa yazın ben o taraflara sarkacağım

Sayın hocam Karacaoğlanın mezarının olduğu iddia edilen bir yer var Düldülde arkdaşlarla hep aklımızda zannederim kısa bir zamanda gideceğiz

sumbas ilçesi yukarıları gaffarlı köyü üstleri aklıma geldi okuyunca yazdıklarınızı bi zamanlar 88 ford taunusun ön amortisör bağlantılarının ikisini birden kırmıştım

alihay' Alıntı:
sumbas ilçesi yukarıları gaffarlı köyü üstleri aklıma geldi okuyunca yazdıklarınızı bi zamanlar 88 ford taunusun ön amortisör bağlantılarının ikisini birden kırmıştım

Ali Bey işte bu tür ikazlar bizi hep durdurdu normal arabalarımızla gidemiyeceğimizi düşündük. Şimdi 4x4 ekib oluşturarak gitmeyi düşünüyoruz.

inşallah hocam hayırlısı ile bende araç sahibi olursam hep birlikte oluruz

alihay' Alıntı:
inşallah hocam hayırlısı ile bende araç sahibi olursam hep birlikte oluruz
İnşallah en kısa sürede olursun ama, Araç sahibi olman şart değil nasıl olsa mevcut araçlara sığarız.

yasarergun' Alıntı:

allah izin verirse tek tek fet edicez yaşar hocam sadece zaman lazım arkadaşlar sabırsızlanıp duruyo bu arada siz bizden önce giderseniz haberimiz olursa burdan bizlerde eşlik ederiz

mete hocam gezi çok ii olmuş eline ayağına sağlık benide çağırsan gelirdim ama sağlık olsun bidakine

osmaniyeli' Alıntı:
mete hocam gezi çok ii olmuş eline ayağına sağlık benide çağırsan gelirdim ama sağlık olsun bidakine

Her zaman gidebildiğimiz yakın bir mesafe FEnk e gelirsensen her an gidebiliriz beklerim. Osmaniyede artık bir gurup kurma zamanıda geldi bunuda görüşelim

osmaniyeli mrb tanıtım kendinizi? hoşgeldiniz

Ne güzel yerler, ayaklarınıza sağlık, teşekkürler

evet arkadaşlar tanışma köşemizde ilk önce tanıtırsanız kendinizi daha iyi olur sizleri tanıma fırsatımız olur isim bile yok ne diye hitap edicez

arkadaşlar: Bubüyük cennetin köşelerindeyiz hepimizin koruma gayretinde olduğunu biliyorum
yarına biraz daha umutlu bakıyorum gönlünüze sağlık güzeldi ama azdı.
bünyamine sorayım AVCININ EMEKLİSİ NE OLUR????.
SLAMLAR.

sayın burhan abim güzel bir soru yöneltmişsin, hemen cevaplayayım, avcının emeklisi olmaz be hocam, avcı mezarda emekli olur, ölene kadar bu av aşkı bitmez avcıda, bu amansız bir hastalıktır sonu mezar,hatta sana bir örnek vereyim, bizim buralarda yaşlı bir amca rahatsızlanır, ve yürüyemez ama av hastalığı kanındadır, adam tutar parasıyla av yaptırır, kendiside araçtan seyreder ne dersin buna sayın burhan abim bu mesleğin emekliliği yok allah sağlık verdiği sürece devam.saygılarımla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,776
Kaydolan Son Üyemiz
UĞUR TOHUMCUOĞLU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR