Osmaniye, Ümmetler, Çaşırlı Keşif Gezisi (22 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 77
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,268
Ynt: Osmaniye, Ümmetler, Çaşırlı Keşif Gezisi (22 Kasım 2009)

acemi80' Alıntı:
Terios benim gidebildiğim her yere gidiyor hatta hafif olduğu için bazan benim gidemediğim yerlere bile gidiyor ;D Söyle arkadaşına arabasına güvenebilir.
Yaw demek yaylalarımızın hala bozulmayan yerleri kalmış ne güzel.Ayrıca aynı soru ve cevap benim için de geçerli demek ki. :smiley:

Etiketler

Mete hocam elinize sağlık yine bütün resimler çok güzel Akşam saat 16.00 civarında olukbaşı yaylasının üstünde sizi geçtim selam verdim Beyaz bir Ford Transit Pickup adanaexpres yazıyordu duracaktım ama zamanım yoktu tanışmış olurduk hem kısmet başka bir güne inşallah

Ugur80' Alıntı:
Mete hocam elinize sağlık yine bütün resimler çok güzel Akşam saat 16.00 civarında olukbaşı yaylasının üstünde sizi geçtim selam verdim Beyaz bir Ford Transit Pickup adanaexpres yazıyordu duracaktım ama zamanım yoktu tanışmış olurduk hem kısmet başka bir güne inşallah

Evet Uğur sen olduğunu tahmin ettim ilk fırsatta sana uğrayacağım. O gün bu gündür sanayi tarafına gitmedim aklımdasın.

Mete bey kasım ,aralık aylarında adana ve civarı veya iskendurun bilmem biliyormusunuz sahil kıyı şeritleri bu kesimler bu 2 ayda gecesi günüdüzü hava şartları nasıldır acaba bölge ile bilginiz varmıdır.

Yavuz bey hemen çıkıp gelmek için veya kışı o bölge sahillerinde geçirmek için. ;D ;D

seyyah-34' Alıntı:
Yavuz bey hemen çıkıp gelmek için veya kışı o bölge sahillerinde geçirmek için. ;D ;D

Yaşar bey İskenderun bölgesini iyi bilir daha doğrusu bütün bölgeyi iyi bilir bende buralıyım zaten Bu bahsettiğiniz bölgede kar olmaz sadece yağmur. Havanın açık olduğu günlerde bahar havasında geçer. Kar istemiyorsanız iyi bir tatil yeridir.

Gezilerimizde eksik bıraktığımız rotalar

Gezi başlama koordinatları

Fenk
36°59'31.03"K
36°20'33.07"E

Ümmetler gezi rotası.jpg

acemi80' Alıntı:
Yaşar bey İskenderun bölgesini iyi bilir daha doğrusu bütün bölgeyi iyi bilir bende buralıyım zaten Bu bahsettiğiniz bölgede kar olmaz sadece yağmur. Havanın açık olduğu günlerde bahar havasında geçer. Kar istemiyorsanız iyi bir tatil yeridir.
Mete bey sizler bu cevapları yazdıktan sonra internet kesilince bende bayramla ilgili işler için dışarı çıktım hazır net kesilmişken.verdiğiniz yanıtlar için size ve yavuz beye teşekkür ederim.çıkmadan iyice bir araştırma yapacağım.
Ayrıca mübarek kurban bayramınızı en içten sevgi ve saygılarım ile kutlar.aileniz ile daha nice bayramlara sağlık ve mutluluklarla diliyorum.
saygılar.
kemal

Bilmukabele Kemal bey Sizinde bayramınız kutlu olsun bu bölgeye gelirseniz görüşelim.

jeep' Alıntı:
Çok güzel yerler. Anlatım da mükemmel. Teşekkürler..

Göktuğ Bey nicedir karşılaşamıyorduk. Bu arada bizim keldaz'a yılın ilk kar'ı düştü.

acemi80' Alıntı:
Göktuğ Bey nicedir karşılaşamıyorduk. Bu arada bizim keldaz'a yılın ilk kar'ı düştü.

Hocam dur kanımıza girme.. Bizim bütün ekip hanımlarla kavgalı ;D Haftalık offroad 2 saatin altına indi.

Evden atılanlar için sığınma evi planlıyoruz. Hep aynı durumdayız. :D

sme1.jpg

Ben son bir ayda iki hafta kongrelerdeydim iki sarı kart var :D yakında bir gece kamplı etkinlik yapmak düşüncesindeyim en az 2 ay offroad yapmama cezası alırım diye düşünüyorum :smiley: Mete Hocam sığınma evi süper olmuş ben oraya bir uyku tulumu atayım bir de mat hani lazım olmaz ama :D olursa titremeyelim sabaha kadar

Göktuğ Bey En az 2 aydır bugün arazi aracınıza aracınıza ne yaptınız kısmına yazı yazmadınız mı ben mi kaçırdım, yoksa sizin araç nasadan gelen parçalarla kırılmaz hale mi geldi ? :D

yasarergun' Alıntı:
Ben son bir ayda iki hafta kongrelerdeydim iki sarı kart var :D yakında bir gece kamplı etkinlik yapmak düşüncesindeyim en az 2 ay offroad yapmama cezası alırım diye düşünüyorum :smiley: Mete Hocam sığınma evi süper olmuş ben oraya bir uyku tulumu atayım bir de mat hani lazım olmaz ama :D olursa titremeyelim sabaha kadar

Yok hocam ortasında geniş bir meydan kenarlarında kalacak odalar ve en güzeli içinde birde atölye olacak herkes arabasıyla oynayıp teselli buluacak uyku tulumuna gerek yok.

<embed width="600" height="361" type="application/x-shockwave-flash" allowFullscreen="true" allowNetworking="all" wmode="transparent" src="http://static.photobucket.com/player.swf?file=http://vid775.photobucket.com/albums/yy39/mete8051/sevi.flv">

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,048
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler