emiraskin
Ana Kamp
Selam Arkadaşlar.Sitede Beni Tanıyanlar vardır, Tanımayanlar için kısaca: Bulgaristan'da Varna Teknik Üniversitesinde Gemi İnşaat mühendisliği 2 sınıf ögrenciyim.Türkiyedeki Egitim sistemi ortada her yıl 1.5 milyon ögrenci sınava girip bir çogu açıkta kalıyor daha bugun posta gazetesinde değişen sistemle ilgili haberi okuduktan sonra sonra bu konuyu yazma ihtiyaçı duydum ilgili haber linki : http://www.posta.com.tr/turkiye/HaberDetay/YOK_un_farkli_katsayi_cozumune_Danistay_freni.htm?ArticleID=18601 Türkiyede ÖGrencilerin geleceğini bu kadar ilgilendiren bi konuda daha sınavın olup olmayacağı gibi konuları vede her sene değişen sistemleri konuşuyoruz maalesef.Bulgaristan Son yıllarda özellik AB girdikten sonra ögrencilerin üniversite egitimi için en çok tercih ettiği ülkelerden birisi oldu.Bulgaristan AB girdiği için YÖK DENKLİĞİ VARDIR 2007 yılı itibariyle vede ögrencilerin lisede bitirdikleri bölüme bakılmaksızın istediği mesleği seçebiliyor ögrenciler TIP - ECZACILIK - DİŞ HEKİMLİĞİ - MİMARLIK - MÜHENDİSLİK . Bulgaristanda egitim almayı düşünen aklında soru işareti olan arkadaşlara elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz Varna'da okuyan Türkler olarak Bulgaristan okumak isteyenlere ögrencilere Gerçek anlamda kulaktan dolma değil birebir bil vermek vede kayıt sürecinde yardımda bulunmak için www.bg-egitim.com sitesini kurduk. Daha detaylı sorularınız için sitemizden yada özel mesaj atarak ulaşabilirler.