Oto Güven (Jeep ve Diğer Çıkma - Sıfır Parça ve Kazalı Araç Satışı) - Ankara

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erenatac Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,393

erenatac

Kamp III
Ankara Ostimde Yıldız sanayi sitesinde faliyet gösteren firmada Jeep,Ford,Opel, ağırlıklı olmak üzere aklınıza gelebilecek hemen hemen her aracın çıkma ve sıfır parçalarını bulabilirsiniz.Ayrıca çok geniş bir alanda kurulu firmada toplanmak için bekleyen onlarca marka ve model kazalı araçda satılıyor.Sahipleri Recep ve Ahmet Arıkan kardeşler.Telefonu 0312 3545640 Açık adresi bilmiyorum ama Yıldız sanayı sitesinde herkes yolu gösterir.Her gün akşam 20.00 ye kadar açık pazarları kapalı. Not : Şehir dışına kargo ile parça gönderiyorlar.

Etiketler
Ynt: Oto Güven (Jeep ve Diğer Çıkma - Sıfır Parça ve Kazalı Araç Satışı) - Ankara

cj 5 im için vinç bulabilirmiyiz.

Ynt: Oto Güven (Jeep ve Diğer Çıkma - Sıfır Parça ve Kazalı Araç Satışı) - Ankara

2.el orjinal cj5 besdtop tente bulabilirmiyiz.

!..ŞAHİN..!' Alıntı:
2.el orjinal cj5 besdtop tente bulabilirmiyiz.

gözüme hiç çarpmadı ama sanırım bulunabilir yıldız veya ivedik hurdacılarda vardır
Ank.daki sanayilerde herşey car ama sora sora bağdat misali

bİRAZ ZOR OLACAKACAK GALİBA ÇÜNKÜ BEN ORDU'DAYIM.TŞK YİNEDE KULAĞINIZ DELİK OLSUN ÇIKARSA HABERDAR EDERSENİZ SEVİNİRİM.

1997 model çif kabin dodge ye arazidiferansiyeli atmak istiyorum .sizde diferansiyel ve şanzımanı bulunurmu? parçalı akis olandan (körüklü ) diferansiyel .yada dallas diferansiyel

CVENEBUR' Alıntı:
1997 model çif kabin dodge ye arazidiferansiyeli atmak istiyorum .sizde diferansiyel ve şanzımanı bulunurmu? parçalı akis olandan (körüklü ) diferansiyel .yada dallas diferansiyel

Sanırım bir yanlış anlama oldu.Benim sözü geçen firmayla bir bağım yok,sadece tavsiye niteliğinde adreslerini verdim.İsterseniz aradığınız malzemenin olup olmadığını kendilerini arayıp bir sorun.Telefonları 0312 354 56 40.

99 jlx vitara için ön diferansiyel kovanına ihtiyacım var. Bilgi verirseniz değerlendireceğim

Çağlar bey suzuki parçaları ile ilgili bi konu açmıştım ama bulamadım kilis te bir parçacı var tr deki en ucuz parçaları bu adamlar buluyor (en azından bnim araştırmalarımın sonucu bu yöndeydi)
teli bulunca da eklerim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=27579.msg232267#msg232267

konuyuda güncelleyin iyi olur bence.herkez faydalansın. nerdeyse fiyatlar yarı yarıya.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,970
Kaydolan Son Üyemiz
idrak1569

Çevrimiçi üyeler