Oto Yalçın (Jeep Yedek Parça) - Ankara

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilicali29 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,564

ilicali29

Yeni Üye
Oto Yalçın İvedik Org. Sanayi Ankara'da orijinal ve yedek parça satışı yapıyor.
Bazı jeep dişlilerini ve krom aksesuarları da kendi imal ediyor.
2. el alım satımı yapıyor.
Jeeple ilgili her türlü sorunuda çözüyor.

ADRESİ: HÜSEYİN YALÇIN
İVEDİK ORGANİZE SANAYİ MELİH GÖKÇEK BULV. GÜNEŞ 90 SİT. 613.SOK NO:40 OSTİM/ANKARA
TEL: (0312)394 16 61-62
GSM: 0533 475 68 68
WEB: www.otoyalcin.com

Etiketler
Ynt: Oto Yalçın (Jeep Yedek Parça) - Ankara

yalçın otoyu biliyorum bende erzincandan jeep cj 5 i toplarken bütün parçaları ondan aldım gerçekten hangi parçayı istesem1-2 günde elime geçiyordu.
acaba vinç de varmı.

hüseyin usta Mc.Gayver gibi adamdır jeep limuzin bile yapar ;) tabi orjinalini bozmadan yani her problemin formulü vardır.

hüseyın usta bıkaçgun evvel bı maıl attım bı takım cj parçalarıyla ılgılı ama cevap alamadım

kesinlikle çok güvenilir bi firma. ben 10 üzerinden 10 veriyorum. ben hep Akın Usta ile görüştüm sürekli. elinden geleni yaptı. gece yarısı bile telefonla rahatsız ettim. ihtiyaçlarım anında kargolandı. hiç geç kalmadan elimde oldu. aksesuar yedek parça ile ilgili bütün sorunlarımı Akın çözdü. kaymak şeker gibi bi arkadaş. tavsiye ederim.

merhaba arkadaşlar.ben 1980 model hurda bir cj6 aldım.uzun araştırmalardan sonra ulusoto.com sitesinden istanbul taksimde ulus otomotiv alirıza abiyi tanımak fırsatını buldum.ulus otomotiv ve alirıza abi bu işin duayen parçacılarından.arabamı onun tavsiyeleri doğrultusunda dolapderede ahmet usta ile birlikte topladık.hayallerimin de ötesinde bir 4x4 cj ye sahip oldum.alirıza abiyle her hususta kontak kurmanızda yarar var.30 yıllık jeep parçacısı ve netlift vinçlerinin distribütörü.telefonu.0212 238 03 50

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR