<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Otobüs Karavanlar</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="yaybek" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
yaybek' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Sayın lonicera aramıza hoş geldiniz kısaca kendinizi tanıtabilirmisiniz yeni katılan karavansever arkadaşlar bizi mutlu eder,ne tür araçla ilgileniyorsunuz belki yardımımız olur.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Sayın yaybek, ben epeydir siteye üye oldum ama, mesaj yazmaktan çok okudum. Ben kendimi tanıtacak olursam Van da ikamet ediyorum, üniversitede öğretim üyesiyim. Karavancılık ilgimi çekiyor, sizin aracınız ve yine aynı guruba giren dağcıark idi galiba ismi, bir arkadaş vardı aracını satılığa çıkardı, o arac hoşuma gidiyor böyle bir arac sahibi olmayı isterim ama sorunları okudukça biraz kararsız kalıyorum. (Ruhsat sorunu, yakında B sınıfı ehliyeti olanlar kullanamayacakmış vs gibi dedikodular, Burası Türkiye sonradan bile vergi dilimini yükseltebilirler endişesi). Ducato/Boxer/ veya Jumper gurubunun 2007 de çıkan modeli varya (15 m3) olan, öyle bir arac galiba camper için en ideali. Bu dediğim aracı mutlaka biliyorsunuzdur. Onu camper olarak yapabilmek veya alabilmek için 2012 yılını beklemek gerekir galiba. Bir de benim için zorluklar Doğuda ve sınırda bir yerde olmamız. Sizinki gibi bir camper sahibi olsam batıdaki kamplara kadar tatil için gidip tekrar buraya dönmemiz sanki ekonomik olmaz gibi gözüküyor. Bunlar beni düşündürüyor. Sizlere imreniyorum bu sitedekilerin çoğu ne güzel birbirlerini tanıyor veya en azından tanıma imkanlarına sahipsiniz. Gerçekten seviyeli insanlar dolu, burada inanıınki hepsiylede yüzyüze tanışmak isterim. İnşallah belki bir gün, hem bir karavan sahibi olma hayalim, hemde sizlerle hemde yüzyüze tanışma düşüncem gerçekleşir diyorum. Herkese sevgi ve saygılar.</div>