KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Konu baslıgım ıle ılgılı herseyı okudum,fakat konuyu yenıden canlandırmak ıcın ve varsa yenı fıkırler uygulamamda yardımcı olması onerılerınızı beklıyorum.
Konu baslıgım ıle ılgılı herseyı okudum,fakat konuyu yenıden canlandırmak ıcın ve varsa yenı fıkırler uygulamamda yardımcı olması onerılerınızı beklıyorum.
Merhabalar,
Izolasyonla ilgili cok yeni malzemeler var..Epoxy dolgu veya Poliurea bunlardan ikisi..
Merkezi kilit sistemi takilir, ama otomatik cami taktiranlar bile bir sure sonra cikartiyorlar..Yurtdisinda da cok tavsiye edilen bir uygulama degil..
Su an benim aracimda restore ediliyor..Arac Izmir'de..
Poyraz Teknik web sayfasina bakmanizi tavsiye ederim..
Selamlar
Izolasyon için dediklerinize bakacağım, cam için dediğiniz doğru sanırım cevap ve yorumda gelmedi son yorumlar 2-3 sene öncesinin. Konu askıda yani.
Merkezi kilit önemli gerçekten, varsa sizin aracınızın fotoğrafları görmek isterdim aslında mümkün ise.
Izolasyon için dediklerinize bakacağım, cam için dediğiniz doğru sanırım cevap ve yorumda gelmedi son yorumlar 2-3 sene öncesinin. Konu askıda yani.
Merkezi kilit önemli gerçekten, varsa sizin aracınızın fotoğrafları görmek isterdim aslında mümkün ise.