Otomatik Vitara Defransiyelden Gelen Ses ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Emir_Efe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,822

Emir_Efe

SERKAN
Yer
İSTANBUL
Aracım 1996 model suzukı vitara jlx otomatik vites aracı eğimli bir yolda gerivitese takıp yavaşca hareket ettiğide ve herhangi bir sorunyok fakat biraz zorladığım zaman şanzıma veya defransiyelden gelen bir ses var sanki dişli sıyırıyormuş gibi ve bu sarsıntı arka lastiklerin tıtremesinı dahı sağlıyor bu sorun ile ilgili hiçbir fikri olan arkadaşımız varmı bana sorunun ne olabileceği ile ilgili bilgi verebilirmi.Bu arada unutmadan aracın arka kısmı 5cm getle yükseltilmiştir.

Etiketler
Ynt: Otomatik Vitara Defransiyelden Gelen Ses ?..

sorun yeni mi yoksa uygulamadan önce de var mıydı? bu ilk sorum .İkinciside arka kısm ıne kadar yükselttiniz ve yükseltme 4-5 cm get civarında ise arka diferansiyel askı takozları kullanıp şaft açısınn azalmaması için işlem yaptınız mı ? Sorun bu noktada olabilir

sorun sanırım yeni.Arka yayların üzerinde 5cm lik getler var fakat şaftın açısını düzeltmek için herhangi birşey yapmadım daha doğru yaptıktan sonra iptal ettim o da şu şekilde oldu şafta flanş koyduk fakat şaftın ön kayıcısından yağ kaçırdığı için daha sonra keçeyi değiştirerek sorunu çözdük fakat flanşı takmadık.Çağlar abi şöyle bişeyde yapa biliriz senin yerini biliyorum cumartesi müsaait olursanız uğramak isterim.

Merhabalar, eksozunuz orjinalse saft ve susturucunun arka bölümü hafif esnemelerde bile birbirine yaklaşır ve değerde, Bende ve Çağlarda oldu bu sorun. şaft flanşını ve eksoz susuturucunun kenarlarını kontrol edin muhtemelen sürtme vardır. Eksosu 3-4 cm sol'a şasiye yaklaştırmak genelde sorunu çözer. Umarım bu tip bir sorununuz vardır. Gelişmelerden haber verirseniz sevinirim. Kolay gelsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR