Otomatik Yanan Kısa Farlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan okayesen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,775

okayesen

Yeni Üye
Yer
Hopa/Artvin
Öncelikle herkese kolay gelsin ben 2 ay önce Suzuki Vitara Sidekick Sport aldım Otomatik vites (ful modeli) ve Kanada yapımı yani km değil mil hesabı :D sormak istediğim KAafama takılan bazı sorular var bunlara cervap alırsam sevinirim

1.) Araç hareket halinde iken kısa farlar sürekli yanıyor durup el frenini çekince sönüyor. ;D bu konuda bilgisi olan varmı?
2.) Araçda hız sabitleyici var LPG ile gidince çalışmıyor acaba sadece benzidemi çalışır hiz sabitleyici ?
3.) Aracın Otomatik vitesin yanında N/P butonu var bu buton ne işe yarıyo :D

Şimdiden Teşekkürler...

Etiketler
Ynt: Otomatik yanan kısa farlar

Oralarda hava sürekli kapalı ve kasvetli olduğundan trafik güvenliğini arttırmak ve görünürlük sağlamak için bu bölgede satılan araçlarda aranılan bir mecburiyettir. Emniyet kemeri takılı değil ikazı olan araçlar gibi.
America pazarında satılan binek araçlarda tampon kenarlarında reflektör olması zorunludur mesela, bu tip araçlar için avrupa'da şart değil gibi.....

LPG sisteminin işletim beyni farklı olacağından kuvvetle ihtimal Cruise sistemi o sonradan eklenen sistemle konuşmuyor. Genelde Motor kontrol ünitesinden yönetilir bu cruise uygulamaları.

Ben P ile kullanınca araba bayağı canlanıyor ama yakıt sanırım artıyor. Öyle veya böyle benim kullandığım 1.6 olduğu ve otomatik olduğu için tepkileri geç ve yetersiz. Ortalama performans sunan bir araç benim görüşümce.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR