modifiyeci
modifiyeci http://readymap.ist/330024/8368
Otomobil kazalarında kurtarılması öncelikle gereken insan; bu konudaki gözlemlerim neticesinde aldığım karar doğrultusunda yapmak istediğim çok özel bir araç(İNSAN KURTARMA ARACI) böyle bir araç yapmak istiyorum.
Türkiye'sini insanları seven sponsorlar arıyorum. Tasarladığım özel aracın yapımına katkı sağlayacak sağ duyulu kişilerin beni
aramalarını rica ediyorum.
Aracın yapımını gerçekleştirecek her bilgiye beceriye sahibim, daha doğrusu TEKNİK ADAMIM.
Türkiye' mizde ve Avrupa' da birçok kazalar gördüm ve yaşadım. Kaza yapan araçların içerisinden insanları nasıl kurtaracakları konusunda deneyimli yetişmiş insan sayısı çok az.
Tasarladığım özel insan kurtarma aracı projesini hayata geçirmekte yardımcı olacak değerli kişi veya kuruluşlardan
yardım talep ediyorum.
Tasarımını planladığım araç çok yönlü hizmet verecektir
Ulaşım, kurtarma(insan hayvan), illetişim ,deprem, sel, telsiz haberleşme, görüntülü haberleşme, ilk yardım, yangın
kazaya ilk önce ulaşma ve çok çeşitli teknik hizmetler
Tasarladığım araç sayısı birden fazladır deniz ve kara aracı olmak üzere iki katogoridedir çok kapsamlıdır
Bu konularda görüşmek isteyenlerin aramalarını rica ederim.
Yılmaz Cenger
Muğla-Türkiye
Tel:05383296828
Türkiye'sini insanları seven sponsorlar arıyorum. Tasarladığım özel aracın yapımına katkı sağlayacak sağ duyulu kişilerin beni
aramalarını rica ediyorum.
Aracın yapımını gerçekleştirecek her bilgiye beceriye sahibim, daha doğrusu TEKNİK ADAMIM.
Türkiye' mizde ve Avrupa' da birçok kazalar gördüm ve yaşadım. Kaza yapan araçların içerisinden insanları nasıl kurtaracakları konusunda deneyimli yetişmiş insan sayısı çok az.
Tasarladığım özel insan kurtarma aracı projesini hayata geçirmekte yardımcı olacak değerli kişi veya kuruluşlardan
yardım talep ediyorum.
Tasarımını planladığım araç çok yönlü hizmet verecektir
Ulaşım, kurtarma(insan hayvan), illetişim ,deprem, sel, telsiz haberleşme, görüntülü haberleşme, ilk yardım, yangın
kazaya ilk önce ulaşma ve çok çeşitli teknik hizmetler
Tasarladığım araç sayısı birden fazladır deniz ve kara aracı olmak üzere iki katogoridedir çok kapsamlıdır
Bu konularda görüşmek isteyenlerin aramalarını rica ederim.
Yılmaz Cenger
Muğla-Türkiye
Tel:05383296828