Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sevgili gezenbilir üyeleri
bana tavsiye edebileceiğiniz
avcılık , kampçılık , offroad malzemeleri , doğa malzemeleri
satan bir outdoor dükkanı varmı acaba ?
saygılar
hakkı
Bence bu hobinizi geliştirmeden köreltin Doğayı seviyorsanız ve doğada gezmek istiyorsanız, bunu diğer hobi dalları ile gerçekleştirin derim. Off-road ne güne duruyor
zaten offroad için bi arac aldım bu yaz toplicam
avcılık konusundada ileri gidermiyim bilmiyorum ama şidilik sadce bi havalı tüfek almak istiyorum
tabiki hiç bi zaman hayvanlara zarar vermek istemeyiz
uğur abi direk yapma etme demiyelim yahu ) inceden işleyip doğa dostu olmayı beliğine kazıyalım ..hakkı doğadaki tüm hayvanlar dostumuz onlara z arar veremeyiz işin gerceği hee ama dersen alayım bi olta dağda golde derede acıkınca balık tutup yiyeyim o başka )havalı tüfekse tek istediğin sorun değil beyazıtın aşşasında mercan yokuşunda her türlüsü var ucuza alırsın 1 tane yanında da 1000 tane saçma verirler
umarım hakkı yanlız söyleeyim benim hiç kısmetim yokdur balıkda genelde aç kalmamak için hazır alıp gidiyorum balığı yoksa kuru ekmeğe talim e diyorum bu hafta geçsin oltaları çıkaracağım zaten piyasaya
genelde 3 yada 4 araç olur en fazla hakkı ama tabiki olur öyle kamplar yaz geldi zaten kafa d engi 2 veya 4 araçlık geziler hem daha kolay hemde daha zevkli olur bence