programın adı sas planet forumda paylaşımı var. Aslında herkes rahatça harita indirebilir. Ama ben öncelikle kendim için sonra da tüm insanlık için bir adım atayım dedim. Zira google, bu tarz programların, kendi veri tabanından dosya çekmesini engelliyor. Bende hazır programda sorun yokken tüm türkiyeyi indireyim dedim. Benim indirdiğim zoom aralığı 15, çok mükemmel değil ama iyi ayrıca aynı programla, gezi planladığınız bölgeyi özel olarak daha yakın görünümleriyle bu yükleyeceğim haritaya ekleyebileceksiniz. Benim indirdiğim harita bir nevi tüm Türkiye'nin yüksek kaliteli bir BASEMAP haritası kıvamında olacak ve kolayca güncellenebilecek. Araştırdım garmin için JNX Raster Map formatında export edilebiliyor mobil uygulamaların da çoğunda çalışabiliyor. Bu harita Sas wince ile ve de Android Rmap ile de görüntülenebiliyor. Zor bir işi yok . Benim gibi Magellan triton 1500/2000 kullanıcıları da; hali hazırda mevcut olan wince altyapılı bir mod'a yaptığım ufak tefek değişiklikler sayesinde, bu programı kullanabilecek. aslında herkesin yapabileceği ama yüksek amelelik gerektiren bir işi gönüllü yapıyorum diyelim. Zira programın indirmeye devam etmesi için 20-30 dakikada bir modemi resetlemem gerekiyor. Ayrıca dakika da 2mb tan fazla indiremiyor.