Oxford Sokaklarından

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gülizar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,377

gülizar

Yeni Üye
Yer
London
Oxford'un en eski evlerinden bir örnek. Bu evin büyüsünü yakından görme fırsatım oldugu için şanslıyım heralde ;D

DSCN0916.jpg

Saxon Tower; Oxford'un en eski yapıtlarından biri yaklaşık 1000 yıllık

DSCN0915-1.jpg

Bu Church'da Oxford'un en eski kilisesi, ayrıca İngiltere'nin de en eski 2. kilisesidir

DSCN0908.jpg

DSCN0900-1.jpg

DSCN0902.jpg

Oxford Caddelerinde rastladıgım bir dilenci. Ama İngiltere'de dilenciler de bazı şeylerden vazgeçemiyorlar. Bir fincan kahve eşliginde gazete- kitap okumak gibi... ;D

DSCN0924.jpg

Londra Victoria Park'ın daki bir kutlamadan görüntü, ben bayıldım ;D :D ::smiley:

DSCN0884-1.jpg

Ynt: Oxford Sokaklarından

şöyle tekrar baktım da fotoğraflara... avrupada en eski yapıtların ortalama 1000 yıllık mazisi olduğunu görünce, ne kadar büyük bir medeniyet geçmişi olan anadolu topraklarının değerini bir daha anlıyor insan ;)

yol' Alıntı:
şöyle tekrar baktım da fotoğraflara... avrupada en eski yapıtların ortalama 1000 yıllık mazisi olduğunu görünce, ne kadar büyük bir medeniyet geçmişi olan anadolu topraklarının değerini bir daha anlıyor insan ;)

Başkaları da anlasa...

ingiltereye gitmeyi düşünüyorum bende bir de taylanda gideceğim fotolar çok güzel paylaşımlarının devamını bekliyoruzz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.