öylesine karda gazlama

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuroscu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,241

kuroscu

Kamp II
Yer
istanbul g.o.p beşyüz evler
bu gün öylesine çıktık nuh ustadan yılmazın motorunu aldık süper olmuş bi deneyelim diye gzi barajında gazladık
23012010153.jpg
23012010154.jpg
23012010151.jpg
23012010152.jpg
23012010158.jpg
23012010155.jpg
23012010156.jpg
23012010157.jpg
dönüşte benim motor bir sustu bidaha çalışmadı ite kaka eve getirdim marş kolu bozuldu el marşıda akü bitik oldugu için basmıyordu iyi spor oldu yarın ona bakacam sonra arazi

Etiketler
Ynt: öylesine karda gazlama

bayramcım senin bu resimlerinden 2 sini off-road bölüne atıyorum kemerburgazda bugün aynı anda orada gezen arkadaşlar varmış görsünler kurosçuyu :D ;)

UFUKK' Alıntı:
bayramcım senin bu resimlerinden 2 sini off-road bölüne atıyorum kemerburgazda bugün aynı anda orada gezen arkadaşlar varmış görsünler kurosçuyu :D ;)

ufuk bilmemmi motor çalışsaydı bende katılacaktım malesef çalıştıramadım .motorcuya bıraktım kardan dolayı tesisat bozulmuş zaten tesisat istiyordu .tam oldu

mrtvural' Alıntı:
Atraksiyon çok iyi... tebrik ederim dostlar... Kıskandım..

ben senle yapacagımız geziler için antiraman yapıyorum murat formumu korumam lazım sana ayak uydurmak zorundayım .arazide geride kalmak var kaybolmak var hepsinden kötüsü seni bekletmek var ve ben bunları aşmak adına antiramanları sıklaştırdım iyi bir çekirge olma yolunda ilerliyorum:smiley:

Bi ara gelip öncelikle seni bir performans testinden geçirmem lazım :p Senin makinadaki lastiklerle karda motosiklet kullanmak müthiş zevkli. DT125 varkene ben çıkardım karda.. drift yapa yapa giderdim böle yan yan..

Kar, motosiklette metal aksama müthiş zarar veriyor. nedendir bilmem kar'a değer yerler daha çabuk paslanıyor ve birdaha da iflah etmiyor.

kazasız belasız eve döndüyseniz mesele yok..

Budur iste kros motorun keyfi, kutlarim. :smiley: Imrenmedim dersem yalan olur ama artik benden gecti, zamanindakilere saymak gerek.

aman hocam benden geçti diyorsunuz 1150 gs biniyorsunuz,bu fiziki güç gerektiren bir makinadır.12 yıl sonra sizinle aynı yaşta olacağım amaa sizin gibi olabilecekmiyim bu bir muammma :D

VAH abime;hocam şunu asla unutmayın motorcular yaşlanmazzzzzzzzz.belki şeklimiz birazcık değişir ama gönlümüz hep genç kalır.saygılarımla(siz böyle derseniz biz yandık)

bahcivankurt' Alıntı:
VAH abime;hocam şunu asla unutmayın motorcular yaşlanmazzzzzzzzz.belki şeklimiz birazcık değişir ama gönlümüz hep genç kalır.saygılarımla(siz böyle derseniz biz yandık)

yorum yazan herkese bol teşekkürler ve bende bahcivankurt a katılıyorum yaşlanmak biz motorculara göre deyil motordaki sorunu haledip eve gelirkende ara sokaklarda nerde kar var hep oralarda verdim gazı ve rahatladım 1 tane kaplo kopugu yüzünden pazar günü motora binemedim cumarteside itmek cabası . alt sargıya giden kaplo sargı girişindeki zincir dişlisinin oracıkta kırılma yapmış çamur ve sudan dolayı çürümeden dolayı sonrada kopmuş buldum ve düzelttim şimdi 10 yaş daha gencleştim .ve pazara gezi için hazırım varmı çiftalana gelen:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler