usta motor resmini ve iç göstergecer ve viteslerin orayıda cekersen sanırım daha iyi olur ve şanzıman tipi gibi genel özelliklerinide mümkünse yazarmısın birde yok yok derken normal araçtan fazlası ne acaba araçda krom yok vinç yok peki bu yok yok dediğin ne acaba ?
usta motor resmini ve iç göstergecer ve viteslerin orayıda cekersen sanırım daha iyi olur ve şanzıman tipi gibi genel özelliklerinide mümkünse yazarmısın birde yok yok derken normal araçtan fazlası ne acaba araçda krom yok vinç yok peki bu yok yok dediğin ne acaba ?
ruhsat modelı 54 tur tum aksamı degıstırılerek cj 6 ya cevrılmıstır.2900 fort motorludur motoru yenıdır.hıdrolık dıreksıyon derı doseme vestınghause fren.5 ılerı sanzuman ön arka ayrı ayrı çalıstırılabılen arazı vıteslı. ozel yapılmıs korumalı tampon alımınyum jant maxxıs balon lastık kaporta boya dosemesı tentesı sıfırdır özel yapılmış torpıdo vardır arac rektıfıyeden yenı cıktı tam bınıcıye gıdecek bır cip tum bakımı tarafımdan yapıldı muayer full dur....çok özel yapılmıstır.........e daha ne olsun...
arkadaşlar orta konsolunu yenı yaptım fotosu yok suan gostergeleri ve ıç kısmının fotolarını yakında çeker yüklerim.ayrıca birden fazla fotoda yüklenmıyomu yoksa yukleyemedimmi bilmiyorum
Ustam motor dizelmi benzinlimi, ruhsata işlimi, bunlarıda yazarsan yada aracın teknik donanımını alt alta sıralarsan, vergisi nedir mesela muayenesi varmı,herkes bilmek ister.
kapılar kitleniyor as 950 kamyonun kilidini uydurdum çok uyumlu ve randımanlı oldu hemde guzek duruyor.jeepım dieseldir ruhsata işlenmiş resmi hiçbir eksik tarafı yoktur muayenesını 3 ay önce tüv de yaptırdım 2 yıllıktır muayenesi