Özgür Yunuslar Özgür Dalgıçlar Etkinliği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,997

SEVAL

www.sevalduban.com
Web
www.sevalduban.com
[attachment=1]

Merhaba

Yunus gösteri merkezlerinde tutsak tutulan yunuslar ve tüm deniz memelilerinin ait oldukları yerin engin denizler olduğu, yapılan uygulamaların hem uluslararası sözleşmelere hem 5199 sayılı yasaya aykırı, aynı zamanda da bir insanlık ayıbı olduğu mesajımızı 11 temmuz pazar günü tüm ülkede eş zamanlı olarak yaptığımız Özgür Yunuslar Özgür Dalgıçlar etkinliğimiz ile kamuoyuna duyurmaya çalışmıştık..

O gün yaptıkları dalışları yunuslara adayan tüm dalgıçlara çok çok teşekkür ediyoruz. Etkinlike katılıp fotoğraf çeken ve bize yollayan tüm arkadaşların fotoğraflarını SUALTI Gazetesi’nde yayınlıyoruz. Konuyla ilgili basında yer alan haberlerden bir kaç linki aşağıda paylaşıyorum..

Etkinliğimizin İstanbul ayağını 1 Ağustos Pazar günü Suadiye sahilinde saat 11:00 14:00 arasında gerçekleştireceğiz.. Bu kez biraz daha geniş kapsamlı bir etkinlik planlıyoruz , bisikletçiler , yelkenciler , motorcular… ‘’bizde varız’’ diyen destek olmak isteyen herkes o gün Suadiye de bizlerle olacak..

1 Ağustos pazar günü Suadiye sahilinde görüşmek dileğiyle..

SUALTI Gazetesi

Dolphin.jpg

Etiketler
Ynt: Özgür Yunuslar Özgür Dalgıçlar Etkinliği

Bu hayvanların ayrıca sirk gösterilerinde kullanılan hayvanları seyredip sonra onların hallerine çılgınca alkış tutan insanların, bu hayvanların nasıl eğitildiklerini ve o hayvanların o hale gelene kadar neler çektiklerini bir düşünmelerini istiyorum.

Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Hep birlikte bu etkinliğe destek vermeye ne dersiniz ?
Biz de Pazar günü Bostancı sahildeki yerimizi alsak ?

Arkadaşlar BOSTANCI bana çok uzak. Ben Isparta'dayım, gönlüm bütün hayvanları doğal hali ile sevenlerle...

İstanbul Dolphinarium diye bir mekan varmış.
http://www.istanbuldolphinarium.com/
burada yunus gösterileri falan yapılıyor anladığım kadarıyla.(biraz daha araştıracağım).cesur arkadaşlarla basında ses getirecek,dikkatleri buraya toplayacak,burayı protesto edebilecek eylemler yapabiliriz.şiddet içermeyen fakat etkili eylem için ortak bir plan yapabiliriz.ben gün geçtikçe böyle şeylere daha hassaslaşıyor ve sessiz kalamaz hale geliyorum.ne dersiniz?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.