Pajero 2,5 1986 İçin Bilgi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rhythmman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,181

rhythmman

doga bir tutkudur gir icine kudur :)
Yer
balıkesir ayvalık
merhaba abilerim arkadaşlarım bende bu siteye yeni katıldım sayılır bir kaç haftadır yorumları konuları takip ediyorum benide aranıza alırmısınınz benim lada nivam var vee şimdi düşündüğüm araç suzuki samurai 1986 ve pajero 2,5 1986 bütçem bunlara yetiyor bu araçlar için bilgi alabilirmiyim birde aralarında kaba taslak bir kıyas lada nivanın iyi bir arazi aracı olduğunu yaşıyorum şimdiden teşekkür ederim herkese

Etiketler
Ynt: Pajero 2,5 1986 İçin Bilgi?

Başlık hortlatmak gibi olacak ama 1980-1990 arası 2.5 ya da 2.6 Pajero'lar konusunda ben de fikir alabilir miyim?

Pajero önünde kendisinden büyük kaya olmadığı müddetçe gidemeyeceği yer yoktur 1986-1990 modeller mekaniği çok sağlam konforu aramazsanız :smiley:

küçük ağa' Alıntı:
Pajero önünde kendisinden büyük kaya olmadığı müddetçe gidemeyeceği yer yoktur 1986-1990 modeller mekaniği çok sağlam konforu aramazsanız :smiley:

Çok teşekkür ederim, konfor aramıyorum sadece eski olması korkutuyor beni. :smiley:

Ankara'dayım, ilanlara göz atıyorum şimdi. Bir başka başlıkta eski Pajero'ların alçak olduğunu söylediler, sanırım biraz modifikasyona ihtiyaç duyacak eğer alırsam.

85-91 model arası alırsan çok sağlam araçlar 5 senedir 88 modelini kullanıyorum neredeyse her hafta ağır offroad yapıyoruz tık yok
pajero doğru seçim

Merhaba dostlar .Bendede küçüklüğümden bu yana bir arazi aracı hastalığı var .Bu aralar düşünüyorum 1989-1990 modellerde defender mı yoksa mitsubishi pajeromu.Genel kullanım alanım şehir içi olacak buna bağlı olarak yakıtı biraz düşk olursada iyi olur .

defender şehir içi kullanımda pek rahat edemezsiniz özellikle makaslıysa
pajero bir çok binek arabadan kullanımı daha rahat bir araç

barador' Alıntı:
Merhaba dostlar .Bendede küçüklüğümden bu yana bir arazi aracı hastalığı var .Bu aralar düşünüyorum 1989-1990 modellerde defender mı yoksa mitsubishi pajeromu.Genel kullanım alanım şehir içi olacak buna bağlı olarak yakıtı biraz düşk olursada iyi olur .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR