Pajero Evolution

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 682
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 100,009

Etiketler
Ynt: Pajero Evolution

Bu haliyle bile çok güzel araç olmuş,güle güle kullanın.
Bu araca renk bence mat siyah.Daha agresif gösterecektir.

çok güzel gidiyor emeğinize sağlık.bende 97 model kısa kasa 3500 motor manuel pajero aldım.yaptıklarınızı referans alacağım kesin, ilgiyle takip ediyorum modifikasyonlarınızı. cant ve lastikleri sakıncası yoksa nerden aldığınızı yazarsanız sevinirim.saygılar

hayırlı olsun, adapazarındaki aracımı aldınız?

Jantlar maslak oto sanayi Ahmet abiden, silverstone da satar. LR oto makniğin yanı.
Lastikler Erkan baydemir, baydemirler lastik. Maltepe

teşekkürler.evet adapazarındaki araç.bildiğiniz bir araçmı? önerileriniz varmı bu tip bir araçla ilgili?sağolsun ilyas ustadan gerekli destekleri alıyorum,bir önceki sahibiymiş ilyas ustaymış zaten.

drhüsnü' Alıntı:
teşekkürler.evet adapazarındaki araç.bildiğiniz bir araçmı? önerileriniz varmı bu tip bir araçla ilgili?sağolsun ilyas ustadan gerekli destekleri alıyorum,bir önceki sahibiymiş ilyas ustaymış zaten.

ilyas ustanın dedikleri üstüne bişey söylemem zaten o ne diyorsa doğrudur hayırlı olsun

kürşat bey araç harika oldu Allah kazasız belasız binmek nasip etsin

LPG nasıl? Var mı yapılması gereken bir şey?

concrete' Alıntı:
LPG nasıl? Var mı yapılması gereken bir şey?

iyi Güven abi bir sorun yok, ama lastik değişiminden sonra arabanın gücü azaldı yakıtı arttı tam herşey otursun bir daha test edip size gelicem ayar için

Tempus' Alıntı:
iyi Güven abi bir sorun yok, ama lastik değişiminden sonra arabanın gücü azaldı yakıtı arttı tam herşey otursun bir daha test edip size gelicem ayar için

İyi olur, görüşürüz

moonwalker_arc' Alıntı:
Torsiyonu nasıl aşağı alıyorsunuz ?

bir aparat yapıcaklar henüz bende bilmiyorum, ama yurt dışındaki yükseltme kitlerindede benzer aparatlar var

Kürşad bey yapılacak aparatı resimler misiniz ? Bende aynı dertten muzdaribim.Torsiyonu çok yükseltince kollar çok dikleniyor hem konfor gidiyor hem de ön takımların dayanıklılığı azalıyor.Yurtdışındaki kitlerin fiyatları da malum Belki bizlerde sizin çalışmanızdan faydalanabiliriz.