Pamukova Uzanlar Çiftliği Buluşması 8-9 Eylül

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan racoed Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,822
Ynt: Pamukova Uzanlar Çiftliği Buluşması 8-9 Eylül

güzel bir yer olduğunu tahmin ediyordum, kaçırdık, birdahaki sefere artık

Etiketler

Bülentin resimlerindende görüldüğü gibi,harika bir kamp alanımız vardı.
Dostlarla birlikte keyifli bir hafta sonu yaşadık,Raci hocanın çatı katında sohbet şahaneydi.
Emeği geçen arkadaşlara teşekkür eder tekrarını dileriz.

Geziye katılan arkadaşlar umarım gönüllerince eğlenmiştir.Raci hocam çatı katı çok güzel olmuş.Dubleks balkon.Bülent keyfine diyecek yok.Mehmet hocam umarım herşey gönlünüzce olmuştur.Orada olamadığım için çok üzüldüm.

Raci Hoca'mın teras çok güzel görünüyor doğrusu. Muhakkak düşünmüştür ama cibinliği de yaptırmış olmalı. ;) Öyleyse, güneyin düz damlı evleri gibi, sıcak havalarda, uyku şahane... :smiley:

Cavid Sezen

Hepsi itina ile düşünüldü,hatta baya ileriye gittik desem yeridir :smiley:.

gezmen' Alıntı:
Bakacak Köyü'nün kuzey/kuzeydoğusunda, iki grup tesis var. Uzanlarların olan, sanırım daha yukarıda (kuzeyde) olanı?... :-\

Cavid Sezen

Bülent, yanıtı alamadım...

Cavid Sezen

Zaman darlığından, isteyip de katılamadığımız bir etkinlik ,güzel bir kamp olmuş.

Raci hocam aklımla bin yaşa harika bir teras katın sahibisin, keyifle kullanırsınız.

Bu güzel geziye katılan arkadaşlara bir sorum olacak. Kamp alanına giden yol bizim gibi çekme karavancılar için uygunmu ..?

mustafayetim' Alıntı:
Bu güzel geziye katılan arkadaşlara bir sorum olacak. Kamp alanına giden yol bizim gibi çekme karavancılar için uygunmu ..?

Bu kadar zor değil galiba Mustafa hocam :D

http://www.youtube.com/watch?v=wk6KJXeOM0k&feature=related

buralpdi' Alıntı:
Bu kadar zor değil galiba Mustafa hocam :D

http://www.youtube.com/watch?v=wk6KJXeOM0k&feature=related

Videoda ki karavancı 20 km lik bir mesafede ,göstergede herhalde bir 100 km mesafe kaydı görüyordur ;D

Mustafa hocam;Kamp alanında sizin çekme karavanla çıkarmıydınız sorusu benimde aklımdan Geçmedi değil,bence biraz zorlanırdınız gibi görünüyordu,en büyük sorun dik ve keskin virajlarda karşıdan Gelen araçlar olabilir,yinede yalnız çıkmamanızı tavsiye ederim selamlar.

Levent video esprin çok hoş
Mehmet abi ve Bülent bilgilendirme için teşekkür ederim.

Mehmet Hocam içersini gezdinizmi bilmiyorum.Aziz bey yukarıdaki evleride izciler yoksa gezdirmiştir sanırım.İnşallah birdahaki gezimizde olurumda baraj altında kalmadan kaymakam suyu tarafına ineriz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Geri