Papazın Bahçesi Off-Road Gezimiz (25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NVR01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,797

NVR01

KURTLAR VADİSİ PUSU
Yer
ADANA
can sıkıntısından yaylaya gittik orda da duramadık papazın bahçesine indik bir kaç foto.....

Etiketler

Ynt: Pazar Günü Canımız Sıkıldı, Papazın Bahçesine Gittik (25 Ekim 2009)

rica ederim inş...hafta sonları gittik sıra eklerim...saygılar

Bu Papazın bahçesi Namrun ( çamlıyayla) daki Papazın bahçesi mi, oraya benziyor gibi.

ewt aynen orası... ;)

hazır o taraflara eliniz değmişken, belemediğe de gitmenizi öneririm, gitmediyseniz tabi ;)

valla en son 10 sene önce gitmiştim şimdi nasıl yolu nasıl inanın bilmiyorum.....

ben geçen yaz Tekire gittiğimde dolaşmıştım, hatta Belemedikten epeyce ileriye ( Çakıt vadisi) devam ettim, Almanların eskiden açtığı bir yol, dar biraz ve en kötüsü de yukarıdan taş düşme olasılığı, ama güzel yani gitmeye değer çok bozulmamış bir doğa parçası.

hasanfb' Alıntı:
Güzel bir yazdan kalma günün tadını çıkarmışsınız....

Navarada maşallah diyelim çok şık duruyor...

Emeğinize sağlık.. ;)

teşekkür ederim nacizhane düşünceniz için cümle aleme maşallah diyelim kazasız belasız..... :smiley:

siz adana damı yoksa tarsustamı ikamet ediyosunuz bizim guruba dahil edelim sizi tek gitmemiş olursunuz tarsusdaysanız tarsus gurubu adanadaysanız adana gurubuna bizim gezilerde başlar yakın bir zamanda ayrıca resimler için teşekür ederiz emeğimize sağlık.

Bünyamin_01' Alıntı:
siz adana damı yoksa tarsustamı ikamet ediyosunuz bizim guruba dahil edelim sizi tek gitmemiş olursunuz tarsusdaysanız tarsus gurubu adanadaysanız adana gurubuna bizim gezilerde başlar yakın bir zamanda ayrıca resimler için teşekür ederiz emeğimize sağlık.

selam bünyamin bey adana da ikamet ediyorum adanalıyım yaniii ;D grup derken neler yapıyorsunuz nerelere gidiyorsunuz biraz bilgilendirirseniz sevinirim eger güzel zevkli geçiyorsa katılırım tabiii müsait oldukça saygılar....

gurup dediğimiz hepsi gezenbilir üyesi olup adana mersin tarsus ve osmaniye olarak belli tarihlerde rota belirler ve gezi düzenleriz bu gezilere ait resimleri gezenbilir akdeniz bölgesi derseniz görürsnüz gurubumuz çok seviyeli seçkin insanlardır bizlerde adanalı olarak adana gurubunu genişletip bu gibi gezileri daha kalabalık ve daha zevkli hale getirmek için çalışıyoruz gezilerimiz genelde yaylalara olup veya keşvedilmemiş yerlere keşvetmek amaçlıdır mesela enson gezimiz papazın bahçesi idi şimdiye kadar çamlıyayla baştepe, osmaniye zorkun, aladağ kapızbaşı şelalesi ve enson papazın bahçesi olmuştur gezilerimize genelde ailece yaparız araç sayımız hepsi arazi aracı olmak kaydıyla 15 bulmaktaydı ama bundan sonra daha fazla olacağımızı düşümüyorum tabi bu toplam sayımız adana olarakta kendi gurubumuzu arttırmak amaçlı uğraş veriyoruz her geçen gün yeni arkadaşlar ediniyoruz sizide bekleriz hafta sonları adanada buluşup sohbetlerimiz olmaktadır hatta yakın zamanda haftasonu bir piknik düzenlemeyi düşünüyoruz benim gsm 0545 939 05 88 bana bu numaradan ulaşabilirsiniz.

ok bünyamin bey bende katılmak isterim ama önce aracımı hazırlamak istiyorum siz yine bana haber verirseniz forumdan sevinirim hatta cep no vereyim ama eger açmazsam bi msj atarsanız sevinirim saygılar......05324758454 ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri