Paralar Ateşe, Ayaklar Yeşile

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dilsiem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,929

dilsiem

Yeni Üye
Yer
KOnya
Merhaba arkadaşlar ben Konya'dan Gökhan İlerigiden. Nisan ayının son haftasında başlayıp. Ekim ayının son haftasında bitmesini planladığım. Bisikletle Türkiye turunun ilk ilanını yazıyorum. Benimle birlikte bu seyahate katılacak olan arkadaşların seyahatleri Ekim ayında bitecek. Yanlız benim yaşantım her zaman ki gibi doğada devam edecek. Cebimde ki tüm paramı ve sermayemi bir ateşte yakarak. Sadece Allah'ın bize vermiş olduğu nimetlerden faydalanarak. Paranın insanı satın alamayacağı, insanların birbirleri ile tartışmayacağı. Sadece doğanın adaletine sığınmış bir insan olarak yaşamaya devam edeceğim. Bulunmuş olduğunuz hayat. beton binalar içeriyorsa, yanlış yerdesiniz demektir. Rabbim deldiği boğazı aç koymaz. Ve toprak nasıl ki biz insanların ana maddesi. Cömert olmaya da her zaman devam edecektir. Seyahatime eşlik etme imkanı olan arkadaşların özelden bana ulaşmalarını rica ediyorum. Rota ve Ekipman bilgisini kendilerine söyleyeceğim.

Geleceğin için değil, öleceğin için yaşa....

Etiketler
Ynt: Paralar ateşe, Ayaklar yeşile

Allah yardımcın olsun arkadaşım baktığım kadarıyla sitede en farklı düşünceye sahip gerçek bir doğa tutkunu görüyorum ve tebrik ediyorum. Her nekadar yaradandan ötürü hayvanlara çevreya ve doğaya sevgi duyan birçok arkadaşımız olsada sizin cesaretinize sahip ömrünün geri kalanını doğal yaşamda geçirecek bir kişi daha olduğunu sanmıyorum.
Burada sizinle tura çıkacak arkadaşlarımız olduğunu düşünüyorum hayırlara rasgelesiniz.

Into the wild in etkisinde kalmış gibisin inş başarılı olursun.

Teşekkürler ''Boyted''

''GencSamet'' Kardeşim söylediğin Into the wild yabancı gelmedi. Yanlız uzun zaman oldu sanırım. Alaska gezgini diye hatırlıyorum. Evet benim yapacağımla eş değer. Ve özgürlük yolu sadece bir film değil, gelecekten bir alıntıdır. bildiğin üzere. Bu sosyal ya da hobi ile ilgili bir şey değil. Yanlız bu Dünya'da olma amacımız eğer ki teslimiyetse, bu şehir hayatında ne kadar mümkün. Faizin hükmettiği bir ülkede yaşanılacak tek yer doğadır. İnşallah Rabbim utandırmasın.

Ynt: Paralar Ateşe, Ayaklar Yeşile

ozaman bize de size dua etmek ve olurda birgün yolunuz bu tafalara düşerse misafir etmek düşer.allah kolaylık versin.tatuta çiftliklerine uğrarsanız size yardımcı olurlar sanırım.bir araştırın derim.

En çok ihtiyacım olan şeyde ''DUA'' yasakşehir teşekkürler değerli yorumların için. İlk yolculuk ''Meke gölüne'' olacak. Daha sonrasında dediğin gibi ''Tatuta'ya'' katılabilirim. Gönüllü olarak çalışmaya imkan sağlıyorlar. Benimde para ile işim yok. Misafir perverlikleri ile karnımı doyuracaklarına eminim. Bunun karşılığında bende elimden geldiği kadar çalışırım. Yolum muhakkak düşecektir. Zamanı gelip yolum düştüğünde müsait olursanız bir bardak çayınızı içmeye gelirim. Saygılarımla...

elbetteki beklerim zaman ayarlanır önemli olan ne için zamanını ayırdığın ve harcadığındır benim için ;)sabırsızlıkla bekliyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,832
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.