parçanın ismi nedir

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 6005016 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,412

6005016

Kamp II
Yer
tokat
5gjf8.jpg
araç 96 model zj sol ön deki rot arızalı dedi burdaki usta.

Etiketler

Ynt: parçanın ismi nedir

bizim rot balansçıya göre z rot .şeklinden dolayı.
akgün ustaya z rot bozuk dedim z rot yok bunlarda askı rotu o dedi.

bugün paraça siparişi vericem adını karıştırdım yine , en iyisi foto çek abi deyince : çekmişken buraya koyayım dedim.
parçacıda z rot dedi fotoyu görünce .acaip bir ses yapiyor bu meret .rot balansçım sen köye gidip geliyorsun bişe olmaz dediysede değiştireyim dedim.75 tl ye sipariş verdim bende. bu kadar çok ses yaparmı bu küçük rot.
.

Benim aracımda da bozuk yolda ses yapıyordu, değiştirdim kurtuldum.Üzerinde gresörlük var, gres basarsanız sesi bir süreliğine kesebilirsiniz.

mehmetali36' Alıntı:
Benim aracımda da bozuk yolda ses yapıyordu, değiştirdim kurtuldum.Üzerinde gresörlük var, gres basarsanız sesi bir süreliğine kesebilirsiniz.

bu gün takıldı .75 parça 7.5 tl kargo 20 tl de işçilik ben verdim.

6005016' Alıntı:
bu gün takıldı .75 parça 7.5 tl kargo 20 tl de işçilik ben verdim.

mrb
parça siparişini nereye verdiniz banada alt takım parçaları lazım denge kolları rotil burçlar vs uygun fiyata

mrb parçanın iki ayrı ismi vardır .. 1-Askı Rotu 2- Z-rot diye tabir edilir genelde en çok Z-rot kullanılır..Z-rot denmesiniz
sebebi araçların %90 nında Z şeklinde olmasıdır..bu tip bazı araçlarda düz bir şekilde olurr

6005016' Alıntı:
bizim rot balansçıya göre z rot .şeklinden dolayı.
akgün ustaya z rot bozuk dedim z rot yok bunlarda askı rotu o dedi.

bugün paraça siparişi vericem adını karıştırdım yine , en iyisi foto çek abi deyince : çekmişken buraya koyayım dedim.
parçacıda z rot dedi fotoyu görünce .acaip bir ses yapiyor bu meret .rot balansçım sen köye gidip geliyorsun bişe olmaz dediysede değiştireyim dedim.75 tl ye sipariş verdim bende. bu kadar çok ses yaparmı bu küçük rot.
.
Parçacının Z-rot demesi doğru..ben kendimde oto yedek parçacı olduğum için hep Z-rot olarak tabir ederiz..gerçek ismi askı rotudur..

Parçacının Z-rot demesi doğru..ben kendimde oto yedek parçacı olduğum için hep Z-rot olarak tabir ederiz..gerçek ismi askı rotudur..

mrb banada parça lazım nerde dükkanınız

Zonguldak/çaycuma wosvagen-audi-skoda-opel-mercedes-hundai-toyota-ford-fiat-renault-lada-peugeot-bmw üzerine yedek parça satışı yapıyorum..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.