Pathfinder Kullanıcıları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Likya Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 94
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,012
Herkese merhaba, R50 Pathfinder aracımla bende aranızdayım. Yaklaşık 7 ay oldu aracımı alalı. Offroad üstadları pek beğenmesede bence arazi beceresi gayet yeterli bir araç. Doğu Karadeniz turumdan önce bakımlarını ve eksiklerini tamamladım. (vinç, çadır, invertor vs..) Sümela Manastırından ayrıldığım asfalt yolda Tüm Hemşin yaylalarını gezip asfalta teker koyduğumda ön düzenden tık ses gelmemesi beni gayet mest etti açıkcası. Ayrıca gözümün kestiği her yere çıktım ve her yerde gezdim. Aracımının fotoğrafları:

Merhaba esenyurtta direksiyon ve vites topuzunu değiştirttiğiniz yerin iletişim bilgilerini paylaşırsanız çok sevinirim.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tekrar merhaba bende 1-2 gün içinde 2006 model bir pathfinder almak üzereyim ve ilk yapmak istediğim değişikliklerden biri snorkel takmak olacaktı fakat etraftan duyduğum çok fazla motor sesinin kabinde duyulmasına neden olduğu yönünde kullanan arkadaşlardan bir yorum rica ediyorum. Teşekkür ederim.

Merhabalar bende artık aranıza 2006 model nissan pathfinder ile katuldım 240k araç ve yetkili servis bakımlı idi. Birkaç kozmetik düzeltme dışında bir sıkıntısı yok. Lakin sol taraf ayna tam olarak kapanmıyor bununla ilgili vir linl veya öneriniz olursa çok makbule geçecek şimdiden teşekkür ederim. İyi akşamlar

Hayırlı olsun face pathifinder R51 sayfasına bakın orada var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sa kolay gelsin ben bişey soracaktım babam (60 yaşında) samsunda nissan pathfinder aracını görmüş illa ondan alacam diyor günnlük kullanım için normalde dağınan tepeynen işi yok bağa gidiyor ama yol asfalt bu amaçla kullanım nasıl olur ve kronik sorunları varmı acaba

Merhaba
Snorkelin kendine has bir sesi var tabi ki ama bu ses rahatsız edici bir sekilde degil
Ama aracta ses olmasın derseniz takmayınız yada snorkel li bir aracı önceden bi test etmenizi tavsiye ederim ben avcılardayım benim aracta var yolunuz düserse bu tarafa sesi duymanız acısından kullanabilirsiniz benim aracımı günler

Merhaba
Snorkelin kendine has bir sesi var tabi ki ama bu ses rahatsız edici bir sekilde degil
Ama aracta ses olmasın derseniz takmayınız yada snorkel li bir aracı önceden bi test etmenizi tavsiye ederim ben avcılardayım benim aracta var yolunuz düserse bu tarafa sesi duymanız acısından kullanabilirsiniz benim aracımı
İyi günler

Merhaba
Tayfun ben istanbuldan yanılmıyorsam babanızla görüsmüstüm telefonda benim aracımda satılık suan o sebepten
Arac hakkımda daha detaylı bilgi almak isterseniz face den r51 grubuna bakın orada daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz
Araclar da benim bildigim kadarıyla kronik bir arıza yok gündekik kullanımda yakıt olarak ortalama 11 13 litre cıkmaktadır cok rahat ve konforlu araclardır motor parcaları d40 navara işe aynıdır o sebepten sorun cıkmıyor arac arızalarında mıtlaka nissan servise görütün yani aracı bilen ustalara gösteriniz yoksa cok zaman ve para kaybı yasarsınız daha detaylı bilgi almak isterseniz 0553 148 7914 den ulasabilitsiniz.iyi günler