KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Teşekkürler Niyazi bey, aslında öncelikle bütçeyi biraz daha yükseltip Land Cruiser tercih ediyorum ama araç fazlalığı sebebiyle benim Grand Cherokee'yi de vermem lazım.
O zaman bütçeyi biraz daha yükseltirim herhalde.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-nissan-patrol-2-5-turbo-diesel-110-hp-71415897/detay/ kılıma yok ama ılgılenırsenız.cok ıyı durumda.
Evet benim de dikkatimi çekti, gördüm bunu. Sizin galiba, öyleyse daha güvenilir demektir herhalde..? :
59 Yaşındayım ve sıcak hiç hoşlanmadığım bir ortamdır, kliması sebebiyle görmeme rağmen kenarda durmuştum ama müsait olduğunuzda gündüz telefon edeyim, görüşelim yine de...
Evet benim de dikkatimi çekti, gördüm bunu. Sizin galiba, öyleyse daha güvenilir demektir herhalde..? :
59 Yaşındayım ve sıcak hiç hoşlanmadığım bir ortamdır, kliması sebebiyle görmeme rağmen kenarda durmuştum ama müsait olduğunuzda gündüz telefon edeyim, görüşelim yine de...
Teşekkür ederim, oğlumla falan da konuşup ona göre karar vereceğim. Arabanız gerçekten çok güzel, hayırlısı olsun bakalım (bana veya alacak diğer bir arkadaşa ve de size tabi)...