PATROL MOTOR SIFIRLAMA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan broker650 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,294

broker650

Kamp II
Yer
antalya-izmir
90 MODEL patrol motor istedi ve işe soyunduk...
izmir nissan yetkili servisi Karakaşlardan ayrılma ( yeğeniymiş) Cihan ben yaparım dedi.
Ve yaptı, aradan 6 ay geçti toplam 10.000 km. yeniden motor yapıyorum...
2.8 T.D motor gömlek piston segman ve yataklar yeniden yapılıyor ama bu sefer cihanda değil GT Garage Göktuğ Tuncay'da.
motorun yanısıra turbo sıfırlandı enjektör ve pompa yapıldı Göktuğ "ben olsam debriyajı seramik yapardım" dedi ve verdik siparişi.
Cihan bir yapmışki düşman başına... yataklar aliminyum turbo motora !!!! yapıldı denilen motorda standard segman çıktı. gömlekler nasıl homlandı allah kerim vs...duman dumana ama Cihan normal abi geçer diyor.... geçmedi tabiiki.
yarın motor rektifiyeden geliyor ve montaja geçiyoruz Göktuğ kendinden emin (yarış arabası yapar bizimkilerde yanında angarya işler) ama öyle bir sardıkki garajını o bile şaşırdı :smiley: Engin,Burak,Ali ve ben Tolga arabalarımız GT garajda nedenmi ? sadece tamir taklavat değil yakında off road kulübümüz orada kurulacak o yüzden, ayrıyetten dostluk ortamımız ve meyhane buluşmalarımızın karargahı...
Patrolcüler ve tüm 4x4 kullananlar teknik detayları buradan sizlerle paylaşabilir yardımcı olmaya çalışırım.
sorularınız olursa çekinmeyin teknik destek sonsuz...

Etiketler
Ynt: PATROL MOTOR SIFIRLAMA

sımdıden hayırlı olsun.malıyet ne kadar cıktı ?bende dusunuyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR